/

Barum Kuorma-auto Ympärivuotiset renkaat Renkaat

Ikävä kyllä hakusi ei tuottanut tuloksia. Vaihda hakukriteerejä löytääksesi tuotteita.  You can search by car model

Barum – tshekkiläistä rengasosaamista

Tshekkiläinen Barum syntyi, kun kolme rengasvalmistajaa, Bata, Rubena sekä Mitas, yhdistyivät Barumiksi vuonna 1948. Yhtiö on perinteikäs rengasvalmistaja, jonka valikoimista löydät laadukkaat sekä kestävät kuorma-auton renkaat.

Barumin takaa löytyy nykyään entistäkin enemmän ammattitaitoa, sillä yhtiö toimii nykyään suurvalmistaja Continentalin alla. Emoyhtiö Continental tarjoaa Barumin käyttöön mahtavat resurssit ja mahdollisuuden valmistaa laadukkaita renkaita isommalla volyymillä kuin koskaan aiemmin. Yhtiön nykyrenkaissa yhdistyykin erinomaisesti sekä tshekkiläinen että saksalainen osaaminen ja ammattitaito.

Historiaa

Barum syntyi kolmen rengasyhtiön fuusiossa jo vuonna 1948. Tshekkiläisfirma avasi vuonna 1972 ovensa uuteen huippumoderniin tehtaaseen, joka toimii yhä tänä päivänä yhtiön tehtaana! Jatkuvasti uudistuva, mutta juuriinsa luottava yhtiö on elänyt jatkuvasti aallonharjalla saaden tunnustuksia mm. laadukkaasta valmistusprosessistaan sekä tiukoista ympäristösäädöksistään.

Continentalin ja Barumin yhteiselo alkoi vuonna 1992 ja vuonna 1993 yhtiöt sopivat Barumin siirtyvän emoyhtiö-Continentalin siipien suojaan. Samalla yhtiö sai käyttöönsä modernimpaa ja tehokkaampaa teknologiaa sekä rutkasti ammattitaitoa. Yhteistyön ansiosta yhtiö saavutti vuonna 1999 merkittävän merkkipaalun, jolloin yhtiö ylitti 11 miljoonan renkaan vuosittaisen tuotantovauhdin.

Tuotteet nykyään

Yhtiön renkaat edustavat yhä tänä päivänäkin samoja arvoja kuin 1948, ja yhtiö keskittyy tarjoamaan laadukkaita sekä kestäviä renkaita edulliseen hintaan. Yhtiön valikoima keskittyy sekä henkilöautoihin että kuorma-autoihin. Tarjolla on useita erilaisia renkaita kuorma-autoille niin tien päälle kuin vaikeampiinkin maastoihin.

Ympärivuotiset renkaat tarjoavat erinomaista pitoa kuorma-autoille niin kesällä kuin talvellakin. Laadukkaat sekä kestävät renkaat pitävät huolen, ettei niitä tarvitse olla vaihtamassa jatkuvasti, vaan voit keskittyä kaikkein tärkeimpään – ajamiseen.

Ympärivuotisten renkaiden etuna perinteisiin kesärenkaisiin on se, että ne tarjoavat parempaa pitoa etenkin välikeleillä, jolloin keli heiluu liukkaahkon ja kesäkelin välillä. Ympärivuotiset renkaat tarjoavat tietenkin myös paremman pidon talvikeleihin kuin kesärenkaat. Toisaalta ne toimivat puhtaita talvirenkaita paremmin kesäkeleillä ja kuivalla ja hyvin pitävällä asfaltilla.

Muista varmistaa ympärivuotisia renkaita valitessasi, sopivatko ne myös Suomen talveen lain mukaan. Laki nimittäin vaatii nykyään myös kuorma-autojen alle talvirenkaat talvirengaskauden ajaksi. Merkinnän voit tarkistaa kätevästi Tirendon tuotesivulta siirtyessäsi tietyn renkaan kohdalle.

Valmistus

Renkaiden tuotantoa ei voi aloittaa suoraan, vaan renkaita on ensin suunniteltava ja testattava tarkoin. Yhtiön takaa löytyy runsaasti ammattitaitoista henkilökuntaa, joka suunnittelee ja testaa renkaita varmistaen, että ne sopivat myös massatuotantoon.

Barum käyttää renkaiden valmistuksessa hyödyksi emoyhtiö-Continentalin uusinta teknologiaa, joka varmistaa huippuluokan automaation ja tehokkaan valmistusprosessin. Yhtiö noudattaa myös tarkkoja laatukriteereitä ja valvoo renkaiden valmistusprosessia tarkoin. Lisäksi yhtiö kiinnittää huomiota myös ympäristöystävällisyyteen niin itse valmistusprosessin kuin materiaalienkin suhteen. Vuonna 2016 yhtiö avasi valtavan kuorma-auton renkaisiin keskittyvän tehtaan, jonka kapasiteetti on peräti 700 000 rengasta per vuosi.

Uutiskirje

Kuule ensimmäisten joukossa uusista tuotteista, erikoistarjouksista ja kampanjoista. Tilaa heti Tirendo.fi-uutiskirje ja saat
5 € alennuksen seuraavasta ostoksestasi.

Minimitilauksen arvo 150 €, voidaan käyttää vain kerran.