Ympärivuotiset renkaat rengas-vannepaketit

Täältä löydät Aluvanteet Kokovuosirenkaat kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorm-autoihin Ajoneuvosi malli saattaa puuttua luettelosta. Luettelossa saattaa myös olla virheitä. Jos et löydä ajoneuvosi mallia tai jos löydät virheitä, voisitko ystävällisesti ilmoittaa tästä meille. sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Vaikka toimituksessa olisi useista varmistuksista huolimatta vaikeuksia, ilmoitamme niistä pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Ympärivuotiset renkaat svanteilla kannattaa tilata nopeasti netistä osoitteessa Tirendo.fi

Ympärivuotiset renkaat vanteilla ovat kätevä valinta silloin, kun arvostat helppoutta. Sinun ei tarvitse enää etsiä halpoja renkaita, koska olet tullut paikkaan, josta sellaisia löytää. Ympärivuotiset renkaat, eli kitkarenkaat, käyvät nimensä mukaisesti ympäri vuoden, mikä on ajajalle todella helppoa. Kitkarenkaita suositaan tällä hetkellä erityisesti eteläisemmässä Suomessa, koska siellä kelit eivät ole niin haastavia kuin pohjoisessa. Toki kitkarenkailla voi ajaa kovassa lumimyräkässä kuin vesikelilläkin. Sen vuoksi ne sopivat myös Pohjois-Suomen oloihin.

Verkossa ympärivuotisia renkaita myy giga-rengas.fi, joka on tunnetusti yksi Suomen parhaimmista rengasliikkeistä. Arvostamme laatua, mutta haluamme samaan aikaan tarjota asiakkaillemme edullisia hintoja. Ei siis ihmekään, että Giga-rengas tunnetaan loistavasta hinta-laatu-suhteesta. Käy siis sinäkin peremmälle tähän mahtavaan rengasliikkeeseen, josta saat kaikki renkaat jokaiselle kelille. Ympärivuotiset renkaat valitessasi voit olla varma, että niiden pinta on valmistettu siten, että ne sopivat arktisiin oloihin.

Ympärivuotiset renkaat vanteilla saat nyt edullisesti netistä

Tirendo.fi on paikka, jossa halvat hinnat, laaja valikoima ja ilmainen ja nopea toimitus kohtaavat. Valikoimastamme löydät sata eri rengasmerkkiä ja jopa 25 000 profiilia. Renkaita löytyy niin moottoripyöriin, autoihin kuin melkeinpä kaikkeen muuhunkin moottorilla varustettuun. Saatpa meiltä jopa kuorma auton renkaatkin.

Verkkokaupastamme ostaessaan renkaiden tilaaja saa 30 päivää aikaa palauttaa tuotteet, mikäli ne eivät vastaa odotuksia tai ovat vääränlaiset omaan menopeliin. Älä siis enää aikaile, vaan hommaa tarvitsemasi renkaat suoraan verkkokaupastamme, jossa et maksa laadusta liikaa. Et taatusti tule pettymään, vaan teet kauppaa kanssamme jatkossakin.

Uutiskirje

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat aina uusimmat uutiset ja parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.