Liity Tirendo.fi Affiliate-ohjelmaan

Ylläpidätkö kotisivun autoista, renkaista tai vanteista suurella kävijämäärällä? Haluaisitko tienara rahaa verkkosivuillasi? Tirendo.fi Affiliate-ohjelma tekee sen helpoksi!

Tule Tirendo.fi kumppaniksi

Hae nyt Affiliate-ohjelmaamme Awin Affiliate-markkinointiverkoston välityksellä ja kerää ensimmäiset provisiosi jo huomenna! Hakeminen ja osallistuminen on maksutonta.

Awin
Rekisteröi

AdtractionRekisteröi

Lisää mainosmateriaali sivuillesi:

Tirendo.fi Affiliate-ohjelma on tehty sinulle helpoksi. Tarjoamme monia mainosmateriaaleja, joita voit helposti liittää verkkosivuillesi. Mainosvalikoimaamme sisältyy tavanomaisia kohteita, kuten bannereita, tekstilinkkejä ja renkaiden hakubokseja ( saatavilla myös ilman tavaramerkkiä). Tarjontaa riittää jokaiselle verkkosivulle! Suosittelemme myös lisäämään mainosmateriaalimme omaan uutiskirjeeseesi, parantaaksesi provisioitasi entisestäään.

Hanki meille tilauksia:

Jos sivustollasi vieraileva kävijä klikkaa Tirendo mainosta, hänet ohjataan Tirendo.fi verkkokauppaan. Saat houkuttelevan 3%:n provision mistä tahansa ostoksesta, joka on suoritettu sivuiltasi tulevalta asiakkaalta. (Provisio lasketaan tilauksen nettohinnasta, siis ilman ALV:ia ja posti-/pakkauskuluja).

Kerää provisiot:

Voit ansaita merkittäviä provisioita vaikka myyntimäärät ovatkin pieniä:

Asiakkaan ostaessa neljä rengasta vanteineen, nousee hänen ostoskorinsa yhteissumma helposti 1000 Euroon. Postikulujen ja ALV:in jälkeen, tienestisi tästä ostoksesta ovat noin 25 Euroa.

Kumppanuusehtomme:

Osallistumissäännöt.pdf


Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.