Goodyear

Goodyear EfficientGrip Renkaat

Alkaen129,59 €per rengas
Löydä

EfficientGrip

täältä!

Goodyear EfficientGrip – ympäristön puolesta

  • Polttoainetaloudellinen sekä ympäristöystävällinen rengas
  • Pitkä elinkaari
  • Entistä lyhyempi jarrutusmatka märillä tienpinnoilla
  • Hiljainen, mutta mukava ajettava

Polttoainetaloudellisuuden sekä ympäristöystävällisyyden tullessa entistäkin tärkeämmiksi kriteereiksi kuluttajien rengasvalinnassa Goodyear vastasi kuluttajien tarpeisiin tuomalla Goodyear EfficientGrip renkaat rengaskauppojen hyllyille. Nämä renkaat ovat sinulle, joka haet halvempia kilometrejä laadusta sekä ympäristöystävällisyydestä tinkimättä. Saat tämänkin vihreän renkaan osoitteesta Tirendo.fi

Goodyear EfficientGrip – selvää polttoainesäästöä

Säästä polttoainekuluissasi ja ole ympäristöystävällisempi ja valitse Goodyear EfficientGrip renkaat autoosi. Näissä renkaissa käytetyn FuelSaving -tekniikan avulla jätät pienemmän hiilijalanjäljen. Goodyear EfficientGrip renkaiden kevyen rakenteen sekä kehittyneen kulutuspintaseoksen avulla nämä renkaat tarvitsevat vähemmän energiaa pyöriäkseen. Tämän tekniikan tuloksena ovat pienemmät polttoainekulut sekä hiilidioksidi päästöt jokaisella ajamallasi matkalla.

Goodyear EfficientGrip renkaiden avulla ajat paljon pidemmälle ennen kuin joudut vaihtamaan renkaat. Näiden renkaiden ainutlaatuisen silican eli kumiseoksen ansiosta renkaiden kulutuspinta kestää pidempään eikä sinun tarvitse ostaa uusia renkaita niin usein. Säästät selvää rahaa.

EfficientGrip renkaiden kykyä pysähtyä märillä tienpinnoilla on parannettu. Renkaiden ennennäkemätön vettä pois ohjaava kulutuspintageometria tekee märällä ajamisesta helpompaa ja pienentää vesiliirron riskiä. Tämän kulutuspintageometrian ansiosta renkaalla on myös parempi märkäpito sekä entistä lyhyempi jarrutusmatka verrattuna muihin saman luokan renkaisiin.

Hiljainen sekä mukava ajettava

EfficientGrip renkaiden melua on saatu vähennettyä sen pintakuvioinnin avulla. Saatat nyt nauttia miellyttävämmistä ajomatkoista sekä kokemuksista, kun rengasmelu ei häiritse keskittymistäsi.

EfficientGrip on menestynyt loistavasti muun muuassa Tekniikan maailman sekä Tuulilasin rengastesteissä saamalla loistavat pisteet arvioinnissa. EfficientGrip on myös ainoa rengasmalli maailmassa, joka on saanut arvostetun Joutsenmerkin.

  • Vakaa ja mukava
  • Tilaa helposti ja kätevästi ilmaisella toimituksella
  • Valitse rengaskokosi ja säästä heti!
Maksuton toimitus*
3 - 5 arkipäivän toimitusaika**
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa
*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
**Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.

Uutiskirje

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat aina uusimmat uutiset ja parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.