Steel Vanteet

Täältä saat teräksiset renkaat kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin sekä katumaastureihin ja off-road ajoneuvoihin.

Toimitusaika on noin 2-4 arkipäivää. Mikäli toimitus viivästyy, ilmoitamme siitä teille mahdollisimman nopeasti.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Teräsvanteilla helposti tyyliä, kykyä ja turvallisuutta autoiluun

Teräsvanteilla saat autoosi tyyliä ja turvallisuutta vahvarakenteisilla vanteilla, jotka eivät halkea kanttareeseen kolahtaessaan. Edullinen ostaa, helppo hoitaa. Teräsvanteilla on myös erityisominaisuus, joka ei ole saatavilla kevytmetallivanteita käytettäessä. Teräsvanteiden tyyliä voidaan nimittäin muuttaa nopeasti ja helposti. Osta uudet pölykapselit, ja tyylinmuutos on valmis. Teräsvanteet ovat toki huomattavasti kevytmetallivanteita raskaammat, joten ne vaikuttavat omalla tavallaan auton ajo-ominaisuuksiin.

Toisaalta teräsvanteet ovat helpommin tasapainotettavat kuin kevyestä metalliseoksesta valmistetut kevytmetallivanteet. Teräsvanteet ovat immuuneja alumiinivanteiden ongelmalle, lohkeamiselle. Teräsvanne voi vääntyä, mikäli isku on riittävän kova. Korjaus ei kuitenkaan ole kallis, sillä teräsvanteet ovat se perinteinen vaihtoehto, jota ei ole hinnalla pilattu.Niiden näyttävyys ei ole kuitenkaan ihan sama kuin kevytmetallivanteissa. Varsinkin kalliimmat kevytmetallivanteet ovat erittäin näyttäviä pelit- eli teräsvanteiden ollessa tavanomaisia ja edullisia vaihtoehtoja. Ja aina voi hankkia näyttävät pölykapselit.

Aja teräsvanteilla - osta ne giga-renkaasta edullisesti ja nopeasti

Tirendo.fi myy vanteet uusille ja vanhoille asiakkailleen helposti ja nopeasti verkkokaupasta. Nopea ja ilmainen toimitus takaa oikeat tuotteet ja ratkaisut myös kiireellisenkin tarpeeseen. Verkosto on erittäin laaja ja asennuskumppaneita on runsaasti, jopa yli 300 kappaletta. Valikoima on valtava, tuotteita on joka lähtöön. Jokaiselle löytyy varmasti oikeanlaiset tuotteet, jotka vastaavat tarvetta.

Renkailla on 30 päivän palautusoikeus, joten voit ostaa renkaat/teräsvanteet ja ensin tarkistaa tuotteen sopivuuden. Mikäli tuote ei olekaan oikea, tai sävy ei vastaa odotettua, renkaat voi palauttaa ilmaiseksi ja vaikka valita valtavasta mallistosta toisen sarjan.

Uutiskirje

Kuule ensimmäisten joukossa uusista tuotteista, erikoistarjouksista ja kampanjoista. Tilaa heti Tirendo.fi-uutiskirje ja saat
5 € alennuksen seuraavasta ostoksestasi.

Minimitilauksen arvo 150 €, voidaan käyttää vain kerran.