Alloy Vanteet

Täältä löydät vanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Jos tuotteen toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä sinulle pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Auton vanteet viimeistelevät kokonaisuuden

Vanteet ovat viimeinen silaus tyylikkäälle autolle, jonka suunnitteluun autonvalmistajat ovat käyttäneet satoja ellei tuhansia tunteja. Tyylikkäät ja suorituskykyiset vanteet viimeistelevät paketin, ja ne kannattaa uusia, mikäli niissä näkyy selkeitä käytön jälkiä tai ne ovat muuten kuluneet. Modernit aluvanteet ovat kevyitä, tyylikkäitä ja kestäviä. Meidän valikoimistamme löydät juuri sinun autoosi sopivat vanteet, joita voit ostaa erilaisissa metallin väreissä. Tyylikkään kiiltävät uudet vanteet saavat muiden katseet kääntymään!

Auton vanteet on vaihdettavista auton osista kenties ulkonäöllisesti tärkein. Kuluneet, kulahtaneet ja ruostuneet vanteet saavat hienonkin auton näyttämään rumalta. Ohikulkijoiden katse kiinnittyy helposti sellaiseen, mikä erottuu joukosta. Vanhat vanteet pistävät ikävästi silmään, vaikka auto olisikin muuten moderni. Toisaalta uudet metallinhohtoiset vanteet voivat tehdä vanhemman auton ulkonäöstä tuoreemman ja modernimman. Eri värisillä vanteilla voit lisäksi tuoda persoonallista ilmettä muuten yksiväriseen tai monotoniseen maalipintaan.

Auton vanteiden turvallisuusominaisuudet jäävät helposti taka-alalle rengasvalmistajien mainostaessa uusia ja pitävämpiä pintoja ja muita turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia. Vanteet pitävät kuitenkin koko renkaat kasassa ja auton tien pinnalla. Onkin siis tärkeää tarkkailla vanteiden kuntoa säännöllisesti ja vaihtaa ne uusiin, jos tarve vaatii. Hyvin hoidetut ja modernit vanteet voivat kestää käytössä vuosia, mutta hyvänä nyrkkisääntönä ne kannattaa vaihtaa heti, jos näkee selkeitä kulumisen merkkejä, jotka voivat vaikuttaa vanteiden ominaisuuksiin. Samoin vanteiden päivitys voi tulla kyseeseen, jos auton alla on vanhanaikaiset peltivanteet. Aluvanteet ovat kevyempiä ja kestävämpiä, ja lisäksi ne eivät ruostu yhtä herkästi. Aluvanteiden positiivinen vaikutus ajettavuuteen sekä turvallisuuteen tekevät vaihdosta järkevän ratkaisun.

Tirendo tekee vanteiden ostamisesta helppoa

Tirendo haluaa tehdä asiakkaidensa kokemuksesta helpoimman mahdollisen, joten vanteiden osto on tehty vaivattomaksi. Siirtymällä Tirendo.fi/vanteet -osoitteeseen pääset hakutyökaluun, jonka avulla voit katsella kaikkia autoosi saatavilla olevia vanteita. Valitse ensin autosi merkki ja valitse sen jälkeen autosi tiedot kuten malli, moottorityyppi sekä ajoneuvon tyyppi. Tämän jälkeen paina ”Etsi”, ja eteesi aukeaa kaikki saatavilla olevat vanteet. Valinnan helpottamiseksi tarjoamme lisäksi työkalun, josta näet, miltä autokokonaisuus tulee näyttämään vanteiden kanssa. Voit valita autosi värin, ja näytämme, miltä valitut vanteet näyttävät juuri sinun autossasi. Vanteista voit valita vielä oikean kokoisen vaihtoehdon ja siirtyä tarkastelemaan vanteiden tietoja tarkemmin. Kun olet tehnyt ostopäätöksen, voit siirtää vanteet ostoskoriisi, josta pääset viimeistelemään ostoksesi. Nopean ja ilmaisen toimituksemme ansiosta voit säästää rahaa, ja varmistua tyytyväisestä ostokokemuksesta.

Päädyt sitten perinteisiin hopean värisiin auton vanteisiin tai tyylikkään lookin tarjoaviin mustiin aluvanteisiin, uskomme että autosi yleisilme päivittyy kertaheitolla! Vaikka uudet tyylikkäät vanteet saisivatkin sinut innostumaan, muista kuitenkin ajaa turvallisesti ja ottaa muut huomioon liikenteessä. Turvallisia ajokilometrejä!

Uutiskirje

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat aina uusimmat uutiset ja parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.