Michelin

Michelin Pilot Sport 3 Renkaat

Alkaen248,26 €per rengas
Löydä

Pilot Sport 3

täältä!

Michelin Pilot Sport 3 – ylistettyä osaamista

Michelinillä on kaikkein vaativimpien autonvalmistajien kanssa yli 200 tyyppihyväksyntää ja se on yli 200 automallin esiasennus rengas. Michelin Pilot Sport 3 jatkaa perinnettä. Se on suunniteltu urheilullisille autoille. Saat tämänkin laaturenkaan osoitteesta Tirendo.fi

Michelin Pilot Sport 3 – ei enää kaistalla surffaamista

Michelin Pilot Sport 3 renkaan ”Anti Surf System” luotiin antamaan optimaalista pitoa märillä alustoilla. Optimoidun kulutuspintansa ansiosta Michelin Pilot Sport 3 puree paremmin alustaan, jopa paksumman vesikerroksen läpi siirtäen veden tehokkaasti pois renkaan alta, jonka avulla vesiliirron mahdollisuus on minimaalinen.

Michelin on kehittänyt uuden ”GREEN X” -merkintänsä urheilullisia renkaitansa varten, josta ilmenee renkaan energiatehokkuus. Michelin markkinoi ”GREEN X” merkintäänsä yhtenä markkinoiden parhaina. Merkintä tarkoittaa sitä, että Michelin sitoutuu vaikuttamaan polttoaineenkulutukseen myönteisesti vähentämällä sitä renkaidensa avulla. Kyseisen merkinnän kautta Michelin pyrkii myös hiilidioksidipäästöjen alentamiseen.

Vihreää voimaa

Pilot Sport 3 on nyt entistä suorituskykyisempi sekä energiatehokkaampi kiitos sen ”Green Power Compound” -yhdisteen. Michelin on kehittänyt täysin uuden kumiseoksen yhdistämään erinomaisen pidon, polttoainesäästöt sekä pitkän käyttöiän märillä alustoilla. Tämän yhdisteen kehittämiseen on käytetty apuna menestystä 13 perättäisestä Le Mans 24 tunnin ajon voitosta.

  • Vakaa ja mukava
  • Tilaa helposti ja kätevästi ilmaisella toimituksella
  • Valitse rengaskokosi ja säästä heti!
Maksuton toimitus*
3 - 5 arkipäivän toimitusaika**
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa
*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
**Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.

Uutiskirje

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat aina uusimmat uutiset ja parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.