Lehdistö - Tirendo.fi | tirendo.fi

Tietoa meistä

Tirendo GmbH on Eurooppalainen verkkoyritys, joka myy renkaita. Olemme ylpeitä siitä, että tarjoamme asiakkaillamme parasta asiakaspalvelua alan asiantuntijoiden, IT-kehittäjien ja rengasasiantuntijoiden avulla. Takaamme edulliset hinnat ja korkean laadun, sillä olemme useiden rengastukkujen kanssa kumppaneita. Tavoitteenamme on antaa asiakkaillemme miellyttävä ostokokemus, kun he ostavat renkaita verkosta. Pyrimme tähän ammattilaismaisuudella, innokkaalla otteella ja kekseliäisyydellä. Tarjoamme kattavan valikoiman tunnettuja merkkejä erittäin edullisin hinnoin. Löydät tarvitsemasi renkaat nopeasti ja helposti. Saat ne myös helposti kotiin kuljetettuina tai suoraan asennuskumppanillemme alueellasi. Jos sinulla on kysyttävää tai parannusehdotuksia, ole hyvä ja ota ihmeessä yhteyttä asiakastukeemme.

Historia

21. maaliskuuta 2011 oli merkkipäivä Tirendon historiassa: Sinä päivänä muodostui Tirendon perustustiimi: Felix Vögtle (markkinointi, Asiakassuhteet, hallinto ja HR) ja Erik Heinelt (Tuotteet, Yritystietous, IT).

Ja näin, lähes huomaamatta suurelta yleisöltä, alkoi tarkka testaus- ja varmistusvaihe. Kesäkuusta 2012 lähtien on ollut käynnissä nopea ja laaja kansainvälinen laajentumisstrategia, ja yrityksestä onkin tullut vahva ja kilpailukykyinen Eurooppalainen tekijä. 17. syyskuuta 2013, renkaiden verkkoasiantuntija, Tirendo, liittyi markkinajohtaja Delticom AG:hen. Yhteistyöllä ja resurssien jakamisella syntyy hyviä yhteisvaikutuksia ja kumpikin yritys hyötyy toisen osaamisesta. Yrityskaupan myötä Tirendon hallintotiimi vahvistui yhdellä, kun Markus Bihler (talous, sijoittajasuhteet, kansainvälisyys ja organisatiokehitys) liittyi siihen. Markus oli aikaisemmin tehnyt töitä pääomasijoittajana EQT Partners -yrityksessä Munichissä ja Varsovassa sekä Blackstone Group -yrityksessä Lontoossa. Kesällä 2013 hän oli avainasemassa Delticom AG:n ja Tirendo yhdistymisessä. Felix Vögtle työskenteli toiminnanjohtajana Gimigamesillä, joka on taitopelialusta ja osa Rocket Internet -verkkoalustaa. Ennen Tirendoa Erik Heinelt oli myös osa Rocket Internet -perhettä Ja hän työskenteli Dafitin, Etelä-Afrikan markkinoille suunnatun muotialustan, toisena johtajana.

Merkkilähettiläs Sebastian Vettel

Aina syyskuun 17. päivästä 2012 lähtien Tirendo on ollut yhteistyössä moninkertaisen Formula 1 maailmanmestarin, Sebastian Vettelin, kanssa ja hän on toiminut merkkilähettiläänä. Suosittu kilpa-ajaja esiintyy pääosassa mahtavissa ja viihdyttävissä mainoksissamme. Näitä näytetään useilla tv-asemilla Saksassa, Itävallassa ja Alankomaissa.

Palkinnot

Tirendossa pidetään tärkeimpänä puolueettomia neuvoja, asiakaslähtöisyyttä ja läpinäkyvyyttä. Saksalainen teknisiä tarkastuksia tekevä TÜV Saarlandissa antoi rengasasiantuntijoille huippuarvosanan ”erittäin hyvä” koskien hinta- ja suoritussuhdetta Internet-osastolla. Lisäksi Tirendolla on SSL-tietoturvallisuussertifikaatti, joka takaa kuluttajalle turvallisen kokemuksen heidän vieraillessaan verkkosivustolla ja ostaessaan kaupasta.

Onko sinulla kysyttävää?

Jos sinulle tulee mieleen vielä jotakin kysyttävää tai haluat lisää lehdistökuvia Sebastian Vettelistä, ota meihin yhteyttä osoitteella: contact@tirendo.fi.


Odotamme innolla yhteydenottoasi.