Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22): +35 89 424 51 605

Nokian Hakkapeliitta R2 Renkaat

Löydä

Hakkapeliitta R2

täältä!

Nokian Hakkapeliitta R2 – mukavamman talviautoilun puolesta

Nokian Hakkapeliitta R2 kitkarengas tarjoaa ajajalleen ensiluokkaisen ajomukavuuden sekä äärimmäistä turvallisuutta. Se tekee taloudellisuudellaan polttoainelaskustasi myös tuntuvasti pienemmän. Renkaan parhaisiin ominaisuuksiin kuuluu ylivoimainen turvallisuus jäällä sekä lumella ajettaessa, ensiluokkainen ajotuntuma märällä sekä kuivalla tiellä sekä todella alhainen vierintävastus sekä taloudellisuus. Saat tämän laadukkaan talvirenkaan osoitteesta Tirendo.fi

Mukavuutta pohjoiseen

Nokian Hakkapeliitta R2 on täysin uusi ensimmäinen A-luokituksen saanut nastaton talvirengas maailmassa. Se on poikkeuksellisen pieni leveydeltään, jonka ansiosta vierintavastus ja siten taloudellisuus on saatu mahdollisimman tehokkaaksi. Näiden renkaiden omistajat voivat nautiskella 30 prosenttia pienemmästä vierintävastuksesta. Renkaalle on saatu erinomainen talvipito nastattomuudesta huolimatta, sen kumisekoitukseen on laitettu sekaan timantinkovia pitopartikkeleita, jotka tarrautuvat alustaa tehden renkaan jääpidosta paremman.

Renkaassa on myös sivureunoilla olevissa kuviopaloissa taskumaiset pumppulamellit jotka tienpintaan painautuessaan pumppaavat tien päällä olevan veden ja kosteuden pois renkaan alta, jotta kulutuspinta voi levittyä koko pinta-alallaan. Myös renkaan olkapäillä olevat terävät kolmiot tuhoavat tienpinnassa olevan sohjon ja näin auttaa rengasta pureutumaan tiehen paremmin. Kevätauringon sulattaessa tienpinnassa olevan jään ja lumen sohjoksi se luo samalla loskan ja tienpinnan väliin vesipatjan, tämän vesipatja luo talvella vaaratilanteita, mutta näiden renkaiden sohjokynnet pureutuvat suoraan vesipatjan läpi vähentäen sohjoliirtoon joutumista huomattavasti tehden sohjolla ajamisesta turvallisempaa.

 • Vakaata ja mukavaa ajoa
 • Tilaaminen on helppoa ja kätevää ilmaisella kuljetuksella
 • Valitse rengaskokosi ja säästä hinnoissa!
 • Ilmainen toimitus
  Haluamme tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa, siksi kaikki tilaukset lähetetään ilmaiseksi.**
 • 14 päivän harkinnanvarainen palautuskäytäntö
  Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, lähetä se maksutta takaisin 14 päivän sisällä.
 • Suoraan ovellesi
  Toimitamme renkaasi ilmaiseksi suoraan kotiisi 2 - 5 arkipäivän kuluessa valmiina asennettavaksi.**
x

Tirendo.fi käyttää evästeitä tarjotakseen parhaan mahdollisen sivuston käyttökokemuksen. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.

OK Lisää tietoa