Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22):
+35 89 424 51 605
Ominaisuudet


80,10 €
Ilmainen toimitus*
3 - 5 arkipäivän toimitusaika**
saatavilla
81,00 €
Ilmainen toimitus*
3 - 5 arkipäivän toimitusaika**
saatavilla
97,80 €
Ilmainen toimitus*
3 - 5 arkipäivän toimitusaika**
saatavilla
Näytä kaikki renkaat valitussa koossa
39,30 €
Ilmainen toimitus*
3 - 5 arkipäivän toimitusaika**
saatavilla
Sivu 1 alkaen 15
*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
**Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.

Nokian Auto Talvirenkaat Renkaat

Nokian talvirenkaat ja niiden joukosta löytyvät testivoittajat

Nokian talvirenkaat ovat tunnetusti erittäin luotettavia ja turvallisia monellakin tapaa. Useat Nokian Renkaiden valmistamista talvirenkaista ovat onnistuneet voittamaan talvirengastestejä tai sijoittumaan aivan kärjen tuntumaan. Nokian Hakkapeliitta -renkaat ovat varmasti kaikille tuttuja. Hakkapeliittoja valmistetaan edelleenkin, ja ne ovatkin yksi suosituimmista tuotteista. Nokian valmistamien talvirenkaiden etuja ovat muun muassa loistava pito niin kuivalla, jäällä, lumella kuin sohjossa - vakautta ja tarkkaa ohjaustuntumaa unohtamatta. Renkaat myös kestävät kauan niissä käytetyn laadukkaan kumiseoksen vuoksi.

Nokian Renkailta on saatavana niin nasta- kuin kitkarenkaita, jotka ovat molemmat aivan yhtä turvallinen valinta talvirenkaiksi. Toiset pitävät enemmän kitkarenkaista, koska niissä esimerkiksi ohiajomelu on hiljaisempi. Toisaalta vaikkapa polttoainetaloudellisuus on huipussaan molemmissa talvirengastyypeissä. Osta Nokian Renkaiden talvirenkaat rengas-guru.fi - verkkokaupasta, jossa on todella edullinen hintataso ja laaja valikoima. Meiltä löydät sopivat renkaat kaikkiin tarpeisiin!

Nokian talvirenkaat -valikoima käsittää niin nasta- kuin kitkarenkaat. Molemmissa on hyvät puolensa, eikä niitä voi oikein verrata toisiinsa. Kitkarenkaiden kanssa asennusaikataulu ei ole niin tarkka, vaan niitä voi käyttää myöhempään kevääseen tai asentaa alle aikaisemmin syksyllä. Nastarenkaiden kanssa tulee noudattaa lakia. Toiset luottavat enemmän nastarenkaisiin Suomen talviolosuhteissa. Nastarenkaat ovatkin erinomaiset esimerkiksi jäälläajossa, sillä nastat uppoutuvat hyvin jäähän ja takaavat loistavan pidon. Kuitenkin myös kitkarenkaiden valmistuksessa on otettu huomioon nämä seikat. Kitkarenkaiden voidaan sanoa pitävän aivan yhtä hyvin niin jäällä, sohjossa, lumessa kuin kuivallakin tienpinnalla. Riippuu siis täysin autoilijan omista mielipiteistä ja siitä, mitä ominaisuuksia arvostaa.

Nokian talvirenkaiden joukosta löytyy klassikkoja ja testivoittajia, kuten Nokian Hakkapeliitta R2, joka on saatavana myös katumaastureille, sekä Nokian Hakkapeliitta 8, joka on onnistunut voittamaan lukuisia testejä.

Luotettavat ja turvalliset Nokian talvirenkaat nyt netistä

Meidän myymälä - verkkokaupassa yhdistyvät halvat hinnat ja laaja valikoima, johon kuuluu jopa sata eri rengasvalmistajaa ja renkaita jopa 25 000 profiilissa. Kaikille tuotteille tarjotaan ilmainen ja nopea toimitus sekä 30 päivää palautusaikaa. Teemme yhteistyötä yli 300 korjaamon kanssa. Tuotteet voi tilata jollekin näistä korjaamoista, jossa ne sitten asennetaan ajokkisi alle.


Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK