Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22): +35 89 424 51 605

Nokian Hakkapeliitta 7 Renkaat

Löydä

Hakkapeliitta 7

täältä!

Nokian Hakkapeliitta 7 – ajamisen iloa talveen

Nokian Hakkapeliitta 7 antaa sinulle todellista sekä todistetun talviturvallisuuden autoiluusi. Se on varmuutta sekä ajamisen iloa antava nastarengas, joka ei jätä ketään kylmäksi. Tämä talven säämuutoksiin sopeutuva rengas on varsinainen talvisten teiden kameleontti sekä monena vuonna peräkkäin voittajaksi valittu testimenestyjä. Sen parhaimpia ominaisuuksia ovat ensiluokkainen jää- lumi- sekä märkäpito, ajomukavuus, sekä hiljaisuus ja vierimisen pehmeys. Tämä rengas on virallisesti talvikäyttöön hyväksytty rengasmalli, jonka saat vaivattomasti osoitteesta Tirendo.fi

Ensiluokkaista talvipitoa ja ajomukavuutta

Nokian Hakkapeliitta 7 renkaan ankkurinasta sekä ilmanvaimennus tuovat yhdessä lisää ajomukavuutta ja turvallisuutta, kun ajat jäisellä, lumisella tai märällä tienpinnalla. Tämä Air Clawina tunnettu teknologia tarkoittaa tukevaa teräsnastaa sekä renkaan kuviopalojen etureunoille lisättyjä pisaranmallisten ilmanvaimentajien yhdistelmää. Se antaa renkaalle erinomaiset pito-ominaisuudet sekä hyvän keston nastoille ja kaiken lisäksi vielä matalamman rengasmelun ja vähemmän tietä kuluttavaa rullausta.

Renkaan jarrutuspidosta on saatu loistava sen karhunkynnen mallisen kuviopalan ansiosta, jonka sisälle nasta on asennettu. Karhunkynnen ansiosta nasta pysyy kohtisuorassa vasten ajoalustaa jarrutuksen aikana. Nastan tukeva kiinnitys antaa luotettavaa jarrutuspitoa, sekä nastan leveä pohjalaippa tukee nastaa tehostamalla sivuttaispitoa. Erityisen vahva pohjakerros antaa viimeisen silauksen lukitsemalla nastan kiinni kuviopalaan parantaen paljaan tien ajokäyttäytymistä.

 • Vakaata ja mukavaa ajoa
 • Tilaaminen on helppoa ja kätevää ilmaisella kuljetuksella
 • Valitse rengaskokosi ja säästä hinnoissa!
 • Ilmainen toimitus
  Haluamme tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa, siksi kaikki tilaukset lähetetään ilmaiseksi.**
 • 14 päivän harkinnanvarainen palautuskäytäntö
  Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, lähetä se maksutta takaisin 14 päivän sisällä.
 • Suoraan ovellesi
  Toimitamme renkaasi ilmaiseksi suoraan kotiisi 2 - 5 arkipäivän kuluessa valmiina asennettavaksi.**
x

Tirendo.fi käyttää evästeitä tarjotakseen parhaan mahdollisen sivuston käyttökokemuksen. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.

OK Lisää tietoa