Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22): +35 89 424 51 605

Nokian Hakka Green Renkaat

Löydä

Hakka Green

täältä!

Nokian Hakka Green – ylivoimaista ympäristöystävällisyyttä

Nokian Hakka Green kesärengas on valmistettu ympäristöä ajatellen, se antaa ylivoimaista pitoa sekä ajotuntuman kuskilleen halliten kesän yllättävätkin säämuutokset. Renkaan todella alhainen vierintävastus auttaa sinua pitämään polttoainekustannuksesi kurissa ja renkaan elinkaaren pitkänä. Löydät tämänkin laaturenkaan osoitteesta Tirendo.fi

Taloudellisuudella pienempi polttoainelasku

Pohjoismaiden muuttuviin kesäkeleihin kehitetty uniikki kulutuspintasekoitus on turvallisuuden sekä ekologisuuden taidonnäyte. Renkaan pitkän elinkaaren avulla ajat renkaalla pidempään ja renkaan hiljaisuus tekee matka-ajosta vieläkin mukavampaa. Nokian Renkaiden patentoiman urasyvyysmittarin lisäksi renkaassa on kätevä vesiliirtovaroitin, jonka avulla voit seurata miten hyvin rengas ehkäisee vesiliirtoa.

Nokian Hakka Green renkaan vesiliirtovaroitin on pisaran muotoinen symboli, joka on asetettu renkaan sivuun. Vesipisarasymboli häviää, kun renkaan kulutuspinnasta on kulunut 4 millimetriä. Symbolin hävitessä kokonaan on hyvä alkaa harkitsemaan uuden rengassarjan ostoa. Renkaan parhaimpia ominaisuuksia ovat mm. ympäristöystävällisyys, huippuluokan turvallisuus märillä alustoilla sekä erinomainen kulutuskestävyys.

 • Vakaata ja mukavaa ajoa
 • Tilaaminen on helppoa ja kätevää ilmaisella kuljetuksella
 • Valitse rengaskokosi ja säästä hinnoissa!
 • Ilmainen toimitus
  Haluamme tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa, siksi kaikki tilaukset lähetetään ilmaiseksi.**
 • 14 päivän harkinnanvarainen palautuskäytäntö
  Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, lähetä se maksutta takaisin 14 päivän sisällä.
 • Suoraan ovellesi
  Toimitamme renkaasi ilmaiseksi suoraan kotiisi 2 - 5 arkipäivän kuluessa valmiina asennettavaksi.**
x

Tirendo.fi käyttää evästeitä tarjotakseen parhaan mahdollisen sivuston käyttökokemuksen. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.

OK Lisää tietoa