Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22):
+35 89 424 51 605
Ominaisuudet


Sivu 1 alkaen 35
*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
**Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.

Nokian Auto Kesärenkaat Renkaat

Kestävät Nokian Kesärenkaat

Nokian kesärenkaat ovat varmasti kaikille suomalaisille tutut. Nokian renkaiden avulla teet autoilusta turvallista. Autoiluun liittyy aina riskejä, etenkin Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Nokian tunnetaan sen renkaiden korkeasta laadusta. Sen suunnittelemat ja valmistamat renkaat soveltuvat täydellisesti Suomen olosuhteisiin. Nokian renkaiden valmistuksen historia ulottuu vuoteen 1932 asti. Aluksi yritys toimi nimellä Suomen Gummitehdas Osakeyhtiö. Nokian valmistaa renkaita useisiin eri ajoneuvoihin, polkupyöristä henkilöautoihin sekä myös teollisuuden koneisiin ja esimerkiksi metsäkoneisiin. Kaikki Nokian renkaat on kehitetty Suomen haastavat olosuhteet mielessä, suomalaisella osaamisella. Nokian renkaiden pääkonttori sijaitsee edelleen Nokialla. Renkaiden tuotanto tapahtuu nykyään Suomessa sekä Venäjällä. Nokian panostaa paljon resursseja renkaiden tuotekehitykseen, ja kaikki sen renkaat testataankin huolellisesti ennen kuin ne tulevat markkinoille. Testaaminen suoritetaan aluksi laboratoriossa ja lopulta testiradalla ja oikealla maantiellä. Näin pystytään varmistamaan renkaiden korkea laatu. Nokian on ainoa rengasvalmistaja, jolla on jatkuva-aikainen talvirenkaiden testauslaitos Suomen Lapissa. Nokialla yrityksellä on testikeskus, jossa se testaa lähinnä kesärenkaiden ominaisuuksia. Perusteellisen renkaiden testaamisen avulla saavutetaan renkailta korkea suorituskyky sekä ensiluokkainen turvallisuus. Renkaisiin voit luottaa kaikissa olosuhteissa.

Ensiluokkaiset suomalaiset Nokian kesärenkaat

Nokian kesärenkaat ovat uutteran kehitystyön tuloksena äärimmäisen laadukkaat ja turvalliset. Kaikki renkaan läpikäymät testit varmistavat sen, että rengas toimii optimaalisesti kaikissa tilanteissa. Testauksen avulla renkaiden virheet pystytään huomaamaan ajoissa, ja markkinoille pääsee ainoastaan ensiluokkaisia renkaita. Tämä onkin erittäin tärkeää, sillä renkailla on äärimmäisen tärkeä rooli autoilun turvallisuudessa. Nokian panostaa renkaiden laadun lisäksi myös ympäristöasioihin. Nokian renkaat pyrkii toiminnassaan vähentämään kuormitusta ympäristölle. Yrityksen valikoimasta löytyy esimerkiksi rengas, joka on valmistettu täysin ilman haitallisten öljyjen käyttämistä. Renkaiden kumisekoitteessa käytetään rypsiöljyä, joka parantaa kumin ominaisuuksia ja lisää renkaan pitoa. Renkaat myös suunnitellaan siten, että niiden vierintävastus on mahdollisimman alhainen. Näin polttoaineen kulutusta pystytään vähentämään. Tämä johtaa tietysti säästöihin polttoaineen kulutuksessa. Pienempi polttoaineen kulutus säästää sekä luontoa että rahaa.

Nokian kesärenkaat edullisesti netistä tilaamalla

Nokian kesärenkaat löydät edullisesti netistä osoitteesta Tirendo.fi. Nokian laajasta rengasvalikoimasta löydät varmasti myös sinun autoosi sopivat laadukkaat renkaat. Renkaiden ominaisuudet ovat aina huippuluokkaa. Esimerkiksi Nokian Nordman tarjoaa ensiluokkaisen kestävyyden. Sen kolme leveää pitkittäissuuntaista uraa sekä useat sivulle päin kaartuvat pienemmät urat estävät tehokkaasti auton joutumisen vesiliirtoon poistamalla vettä tehokkaasti renkaan ja tien pinnan välistä. Renkaan urakuvio on optimoitu siten, että rengasmelu pystytään pitämään mahdollisimman pienenä. Kun valitset laadukkaat Nokian renkaat autoosi, voit olla varma siitä, että ainakin renkaiden osalta autoilu on niin turvallista ja miellyttävää kuin suinkin mahdollista. Tilaa siis laadukkaat renkaat autoosi jo tänään, niin pääset nauttimaan tuhansista ja kymmenistä tuhansista huolettomista kilometreistä uusilla renkaillasi. Tarjoamme aina ilmaisen ja nopean toimituksen kaikille rengastilauksille!


Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK