/

Star Performer 4x4 Ympärivuotiset renkaat Renkaat

Ikävä kyllä hakusi ei tuottanut tuloksia. Vaihda hakukriteerejä löytääksesi tuotteita.  You can search by car model

Star Performer – laatua järkihintaan

Star Performer on taiwanilaisen Nankangin edullinen rengasbrändi. Tarjolla on esimerkiksi edullisia maasturirenkaita useisiin eri 4x4-autoihin. Tavoitteena on ollut puskea markkinoiden hintahaitarin alapäässä olevien renkaiden hintaa yhä alemmas ja laadukkuutta mahdollisimman ylös.

Star Performerista onkin tullut yksi markkinoiden johtavista edullisen hintaluokan rengasbrändeistä. Valmistajaa pidetään yhtenä alemman hintaluokan parhaina, kiitos renkaiden erinomaisen pidon ja luotettavuuden.

Brändi on kehitetty etenkin Euroopan markkinoille, ja tämä näkyy erinomaisina talvirenkaina sekä ympärivuotisina renkaina. Valmistajan maastureiden renkaat ovat yksiä markkinoiden edullisimmista, mutta ne tarjoavat samankaltaiset ajo-ominaisuudet kuin useat moninkertaisen hinnan omaavat renkaat.

Yhtiö

Star Performer on Nankang-rengasvalmistajan brändi, joka luotiin vartavasten Euroopan markkinoille tarjoamaan edullisia ja laadukkaita renkaita eurooppalaisille kuluttajille. Tirendolta löydät renkaat edullisesti, ja lisäksi tarjoamme renkaille ilmaisen ja nopean toimituksen kotiisi.

Valmistajan tavoitteena on jatkaa tuotekehitystä sekä renkaiden kehittämistä yhä paremmiksi ja paremmiksi. Rengasbrändin tavoitteena ei ole profiloitua vain halpamerkkinä vaan nimenomaan laadukkaana mutta edullisena rengasvalmistajana.

Kyseessä ei ole mikään uusi rengasbrändi, vaan Star Performer on ollut markkinoilla jo pitkään valmistaen laadukkaita renkaita Euroopan markkinoille, mm. Suomeen. Valmistaja on jo pitkään puskenut tavanomaisia rajoja halparengasvalmistajana, ja sen renkaat tarjoavatkin erinomaisen hinta-laatusuhteen.

Rengasvalikoima

Valmistajan rengasvalikoima on suunniteltu siis erityisesti Eurooppaan, ja sen renkaat sopivat näin hyvin myös Suomeen. Tarjolla on renkaita erilaisiin henkilöautoihin kuten maastureihin.

Valikoima on laaja ja kattaa niin kesä-, talvi- kuin uudenlaiset ympärivuotiset renkaatkin. Ympärivuotiset renkaat tarjoavat modernin ratkaisun maasturikuskeille. Ne sopivat etenkin kuljettajille, jotka arvostavat käytännöllisyyttä sekä sitä, ettei renkaita tarvitse vaihtaa kiireessä joka talvi.

Ympärivuotiset Euroopan markkinoille suunnitellut maasturirenkaat sisältävät M+S-merkinnän, joka tarkoittaa, että ne ovat Suomessakin lailliset talvirenkaat. On kuitenkin syytä muistaa, etteivät ympärivuotiset renkaat tarjoa talvirenkaiden kaltaista pitoa keskitalvella. Ne tarjoavat kuitenkin huomattavasti kesärenkaita paremman pidon esimerkiksi syksyllä, kun pikainen lumisadekuuro pääsee yllättämään muut autoilijat.

Star Performerin renkaat tarjoavat läpi malliston hintaansa nähden erinomaista suorituskykyä, eikä niiden ominaisuudet häviä monille huomattavasti kalliimmillekaan merkeille.

Valmistus

Renkaiden valmistus tapahtuu pääosin Kiinassa. Valmistamalla renkaat Kiinassa renkaiden hinta saadaan pidettyä alhaisena tinkimättä laadusta.

Ennen valmistusta tuotekehittelyyn ja -testaukseen käytetään runsaasti aikaa, ja Star Performer suunnittelee ja testaa renkaansa Euroopan markkinoille kuunnellen eurooppalaisten asiakkaidensa mielipiteitä. Näin yhtiö pystyy tarjoamaan mahdollisimman hyvin kohdemarkkinoille ja kohdemarkkinoiden asiakkaiden mieltymyksiin sopivia renkaita edullisesti.

Valmistuksessa hyödynnetään emoyhtiön vuosikymmenten kokemusta renkaiden valmistuksesta ja rengasalasta. Laajat resurssit, laadukkaat valmistusmenetelmät sekä pitkäjänteinen suunnittelutyö pitävät huolen, että Star Performer pystyy täyttämään tavoitteensa edullisten ja laadukkaiden renkaiden valmistuksesta.

Uutiskirje

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat aina uusimmat uutiset ja parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.