Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22):
+35 89 424 51 605

Ominaisuudet


  • Valitettavasti valikoimastamme ei löytynyt hakuasi vastaavia renkaita. Muokkaamalla hakuehtoja tai käyttämällä linkkejä, voit muokata hakuasi.
Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.

(1) Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.


GT Radial 4x4 Ympärivuotiset renkaat Renkaat

GT radial

GT Radial on henkilöautojen ja maastureiden renkaisiin keskittyvä rengasvalmistaja. Singaporelaisen Giti Tire -yhtiön lippulaivatuote GT Radial on rengasbrändi, joka tarjoaa erinomaisen luotettavaa pitoa ja mahtavat ajo-ominaisuudet.

Taustayhtiö Giti Tire työllistää maailmanlaajuisesti yli 32 000 työntekijää. Lippulaivabrändin renkaita mainostetaan etenkin Yhdysvalloissa sekä myös Euroopassa. Tarjolla on huippusuorituskyvyllä varustettuja renkaita niin urheiluautoihin kuin isoihin maastureihinkin. Renkaita yhdistää laatu sekä erinomainen pito.

Ison taustayhtiön ansiosta GT Radial voi käyttää runsaasti aikaa tuotekehitykseen ja jokaisen rengasmallin hienosäätämiseen. Lippulaivatuotteena brändi edustaa koko yritystä, joten tarjolla on vain parhaista parhaimpia renkaita.

Tirendon valikoimista löydät kattavan valikoiman mm. ympärivuotisia renkaita erilaisiin automalleihin. Ympärivuotisia renkaita voidaan käyttää esimerkiksi maasturin alla vuoden ympäri.

Yhtiö

Taustayhtiö Giti Tire on singaporelainen yritys, joka on ollut markkinoilla jo pitkään. GT Radial -lippulaivabrändin juuret ovat yli 60 vuoden takana, sillä taustayhtiö aloitti toimintansa vuonna 1951 tuottaen mm. polkupyörän renkaita Indonesiassa.

Vuosien varrella omistussuhteet ovat vaihtuneet, ja nykyään suuromistus on nimenomaan Giti Tirella. Alusta asti GT Radial on ollut suorituskykyisiä ja erittäin laadukkaita renkaita valmistava rengasbrändi. Alusta asti katse on ollut vahvasti kansainvälisillä markkinoilla, kuten Yhdysvalloissa.

Taustayhtiöltä löytyy aluetoimistoja lukuisista eri maista, ja testausta ja tuotekehitystä tehdään ympäri maailman. Yhtiöltä löytyy testirata myös Suomesta!

Rengasvalikoima

GT Radial -renkaat edustavat markkinoiden parhaimmistoa eritoten niiden laadun ja huippuluokan suorituskyvyn osalta. Premium-luokan renkaita on tarjolla sekä henkilöautoihin että maastureihin. Etsit sitten sopivia renkaita urheiluautoosi tai uuteen maasturiisi, olet oikeassa paikassa.

Valmistaja tuottaa sekä talvirenkaita että kesärenkaita. Tarjolla on myös ympärivuotisia renkaita, ja valikoima kasvaa jatkuvasti. Ympärivuotiset renkaat sopivat kuljettajille, jotka haluavat ostaa vain yhdet renkaat ja ajaa samoilla renkailla vuoden ympäri. Ympärivuotiset renkaat sopivat kokeneille kuljettajille, jotka hallitsevat autonsa myös liukkaissa olosuhteissa hyvin. Ympärivuotisista renkaista löytyy lähes aina M+S-merkintä, joka tekee niistä myös Suomessa viralliset talvirenkaat. Toisin kuin talvirenkaat, ympärivuotiset renkaat suoriutuvat kuitenkin myös kesäkeleistä mallikkaasti.

Tuotekehitys ja valmistus

Valmistaja käyttää runsaasti aikaa tuotekehitykseen ja testaukseen. GT Radialin lukuisat testikeskukset ja suunnittelukeskukset pitävät huolen, että jokainen valmistajan myymä rengasmalli on testattu tarkoin ja vastaa alan tiukimpia standardeja.

Yhtiö työllistää yli 600 tutkimus- ja kehitystyön ammattilaista, jotka pitävät huolen tulevien sukupolvien renkaiden suunnittelusta ja testaamisesta. Yhtiöltä löytyy Suomestakin oma testirata, joten renkaille kertyy testejä myös Pohjolan keleissä.

Renkaiden valmistus tapahtuu valmistajan huippumoderneilla tehtailla, joita löytyy Kiinasta sekä Indonesiasta. Lisäksi yhtiöllä on rakenteillaan uusi tehdas Yhdysvaltoihin. Yhdysvaltojen tehtaassa on tarkoitus valmistaa renkaita nimenomaan Yhdysvaltojen haastaville markkinoille.


x
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK