VW Vanteet

Täältä löydät vanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Jos tuotteen toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä sinulle pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
Moottorityyppi:
Ajoneuvon tyyppi:

Volkswagen-vanteet

Volkswagen on jo pitkään ollut tunnettu tyylikkäistä ja suorituskykyisistä autoistaan. Vuonna 1937 perustetun yrityksen alla on tätä nykyä useita eri merkkejä Audista Scodaan. Taustalla on siis paljon osaamista ja tietotaitoa. Hyvät vw-vanteet varmistavat, ettei tyylikäs ulkonäkö lopu vanteisiin. Tyylikkäät metallinhohtoiset alumiinivanteet vievät auton ulkonäön uudelle tasolle ja ovat se kuuluisa viimeinen silaus, joka viimeistele koko paketin.

Vanteen valinta Volkswagen-autoihin

Vanteiden valinta on monella tapaa helpompaa kuin renkaiden valinta, mutta vanteitakin ostettaessa on pidettävä mielessä muutamat perusasiat. Tärkeintä on varmistaa, että renkaat ja vanteet sopivat yhteen. Tämä käy kätevästi vertailemalla rengasmerkintöjä vanteen tietoihin, ja varmistamalla, että renkaista löytyvä vannekoko on sama kuin vanteiden tuumakoko. Myös suorituskykyä kannattaa miettiä, ja paras tapa varmistaa hyvä ja tasapainoinen suorituskyky on valita tyylikkäät ja modernit alumiinivanteet. Alumiinivanteet ovat kestävämpiä ja kevyempiä kuin peltivanteet, ja kokenut kuljettaja voi huomata eron mm. ajon tasapainoisuudessa.

Myös vanteiden ulkonäkö on tärkeä tekijä vw-vanteita valittaessa. Harva haluaa tarkoituksella huonontaa autonsa ulkonäköä, mutta vanhat ja kuluneet vanteet saavat helposti tämän aikaan. Vanteet ovat viimeinen silaus auton ulkonäölle, ja ne voivat parhaimmillaan viedä auton ulkonäön aivan uudelle tasolle. Tyylikkäät alumiiniset vanteet ovat nykyään edullisia, ja useimmiten mallista ja merkistä riippumatta lähestulkoon yhtä hyviä. Tirendo tarjoaa vain laadukkaiden vannevalmistajien huippumalleja, joten voit huoletta selata valikoimaa, ja valita parhaat päältä. Tarjoamme vertailun tueksi kätevän 3d-mallinnustyökalun, jonka avulla näet reaaliajassa, miltä vanteet näyttäisivät juuri sinun Volkswagen-automallisi alla. Haemme tiedot automaattisesti antamiesi mallitietojen perusteella, ja sinun tehtäväksesi jää vain oikean maalipinnan värin valinta. Myös korin ja vanteiden välin korkeutta voi hienosäätää nuolinäppäimillä.

Tirendon työkaluilla oikeat vw-vanteet löytyvät helposti

Tirendon kätevien hakutyökalujen ansiosta kuka tahansa osaa ostaa oikean kokoiset ja sopivat vanteet autoonsa. Vanteiden haku hoituu kätevästi auton mallitietojen perusteella, ja tuloksia voi lisäksi halutessaan rajata esimerkiksi vannekoon tai värin perusteella. Tarjoamme vanteille edullisten hintojen lisäksi ilmaisen toimituksen ja 14 päivän harkinnanvaraisen palautusoikeuden.

Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK