VOLVO V70 vanteet

Täältä löydät vanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Jos tuotteen toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä sinulle pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Oikeat vanteet Volvo v70:een

Vanteet ovat tärkeä osa autojen turvallisuutta, ajo-ominaisuuksia ja ulkonäköä. Ne ovat viimeinen silaus autolle, eikä niiden vaikutusta kannata turhaan väheksyä. Tirendo.fi auttaa sinua löytämään juuri sinun autoosi sopivat vanteet edullisesti ja ilman toimituskuluja. Valikoimissamme on runsas määrä Volvo v70 vanteita erilaisissa väreissä ja viimeistelyissä. Laadukas valikoimamme sisältää vain alan huippumerkkien parhaita vanteita, jotta sinun ei tarvitse arvuutella vanteiden laadun kanssa.

Hakutoiminnolla löydät oikeat vanteet

Hakutoiminnon avulla löydät juuri sinun Volvo v70-autoosi sopivat oikean kokoiset ja tyyliset vanteet. Valitse ensin autosi merkki, Volvo, sitten auton malli, v70, ja lopuksi valitse muut tiedot oman autosi tietojesi mukaan. Moottorityyppiin valitse oman autosi konepellin alta löytyvän moottorin koko ja tyyppi, ja ”Ajoneuvon tyyppi” -kohdasta valitse autosi tyyppi ja valmistusvuosi. Kätevien pudotusvalikkojen ansiosta sinun ei tarvitse muistaa kaikkea ulkoa, vaan voit valita oikeat vaihtoehdot tarjotuista vaihtoehdoista.

Laaja valikoimamme

Valittuasi oikeat parametrit eteesi aukeaa juuri sinun autoosi sopivien Volvo v70 vanteiden valikoima. Aukeavasta valikoimasta huomaat, että tarjolla on vanteita eri valmistajilta erilaisin viimeistelyin, värein sekä eri kokoisina. Vanteiden koon tulee aina sopia valittuihin renkaisiin, joten tutustu huolella renkaiden tietoihin ja valitse vanteiden koko niiden perusteella. Vanteiden viimeistelyn ja värin kanssa sinulla on enemmän valinnanvaraa – ne eivät ole riippuvaisia renkaiden tyypistä. Nykyaikaisen valikoimamme vanteet ovat kaikki huippuluokan vanteita, joten voit olla huoletta valintasi kanssa, sillä jokainen saatavilla olevista vanteista tulee alan huippuvalmistajilta. Jos kuitenkin haluat tutustua eri vanteiden erilaisiin ominaisuuksiin tarkemmin, suosittelemme, että selailet valikoimaa ja tarkastelet eri vanteiden ominaisuuksia niiden tuotesivuilta.

Eri värisillä vanteilla voit ehostaa autosi ilmettä kertaheitolla. Tyylikkäät ja modernit mustat vanteet ovat yhä harvinaisempi näky kuin klassiset hopeiset vanteet, joten jos haluat erottua joukosta tyylikkäillä ja salaperäisillä mustilla alumiinivanteilla, valitse jotkin valikoimamme mustista vanteista. Kätevän kuvatoimintomme avulla voit valita autosi värin ja vertailla, miltä eri vanteet näyttävät autosi alla ilman, että sinun täytyy fyysisesti asentaa vanteita. Aiemmin valitsemiesi tietojen perusteella Tirendo hakee virtuaalisen kuvan autotyypistäsi ja oikeasta yläkulmasta voit valita oman autosi värin, jolloin vanteiden ulkonäköä voi vertailla oikeassa paikassa, autosi alla. Samalla huomaat, kuinka paljon vanteiden ulkonäkö vaikuttaa koko auton ulkonäköön.

Oikeat vanteet juuri sinulle

Sivun vasemmasta laidasta löydät kätevän rajaustoiminnon, jonka avulla voit rajata Volvo v70 vanteita esimerkiksi värin, koon ja merkin mukaan. Lisäksi autotyypistäsi riippuen tarjolla voi olla myös muita rajausvaihtoehtoja, joista valita. Haluamme varmistaa, että löydät itsellesi oikeat vanteet, joten tarjoamme 14 päivän harkinnanvaraisen palautusoikeuden. Asiantuntevasta asiakastuestamme voit lisäksi pyytää tarvittaessa apua, jos esimerkiksi vanteiden valinnassa tulee ongelmia.

Uutiskirje

Kuule ensimmäisten joukossa uusista tuotteista, erikoistarjouksista ja kampanjoista. Tilaa heti Tirendo.fi-uutiskirje ja saat
5 € alennuksen seuraavasta ostoksestasi.

Minimitilauksen arvo 150 €, voidaan käyttää vain kerran.