VOLVO Vanteet

Täältä löydät vanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Jos tuotteen toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä sinulle pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
Moottorityyppi:
Ajoneuvon tyyppi:

Volvo Vanteet Volvoosi meiltä

Volvo on alun perin ruotsalainen henkilöautovalmistaja. Volvo perustettiin vuonna 1927 Göteborgissa ja oli vuoteen 1999 saakka AB Volvon omistuksessa, kunnes tuli ostetuksi Ford Motor Company toimesta. Ford myi Volvon eteenpäin vuonna 2010 kiinalaiselle autonvalmistajalle Zheijang Geely Holdingille 1,8 miljardin dollarin kauppahinnalla. Volvo Vanteet ja muut vanteet saat aina edullisesti osoitteesta Tirendo.fi

Volvo on tullut tunnetuksi Saabin rinnalla autojen turvallisuuden pioneerinä. Useat Volvon automalleista ovat saaneet hyviä arvosteluita eri toimijoiden turvallisuustesteissä. ”Volvo” on latinaa ja tarkoittaa ”minä pyörin”.

Volvo Vanteet useilta eri valmistajalta löydät täältä

Volvon suosituin automalli on Suomessa Volvo V60. Se on ylemmän keskiluokan farmarimalli, josta on myös sedan sisarmalli Volvo S60. Meiltä löydät Volvo Vanteet myös tähän malliin. Molemmat perustuvat samaan alustaan kuin vuonna 2009 markkinoille tullut katumaasturi XC60. Volvo V60 sekä S60 saivat molemmat täydet viisi tähteä EURO NCAP:in kolaritesteissä.

Vuoden 2006 kesänä Volvo kertoi autojensa tuotannon muuttavan halvemman tuotannon maihin, autojen sekä prototyyppien valmistus pysyy kuitenkin Ruotissa. Volvo ilmoitti myös alkavansa myymään autoja Intian automarkkinoille saman vuoden loppupuolella. Mallit S80 sekä XC90 esiteltiin, muita malleja tuli myös julki.

Volvoon alumiinivanteet kesä- ja talvirenkaillesi

Vuonna 2008 helmikuussa Volvo kertoi valmistaneensa olemassaolonsa aikana kaikkiaan 15 miljoonaa autoa, virstanpylvään rikkoi C70 mallia oleva auto Ruotsissa Uddevallan tehtaalla. Volvon slogan oli pitkään ”Volvo. For life.” Suomen mainonnassa Volvo käytti lausetta ”Ajattele millä ajat. Volvo.” Nykyisenä sloganina mainonnassa on lause ”Designed Around You.”

Volvo käytti mallimerkinnöissään hetken kolmen numeron systeemiä. Ensimmäisenä numerona oli auton mallinumero, toinen ilmaisi sylinterien määrän joitakin poikkeuksia lukuunottamatta ja kolmas numero kertoi ovien määrän. Vuonna 1983 systeemin viimeinen numero muuttui nollaksi.

Tänäpäivänä Volvo käyttää kirjaimia korin tyypin ilmaisemiseen ja numeroita mallin ilmaisemiseen. S tarkoittaa sedan mallia, V farmaria ja XC Cross Countryä. Auto Bild lehti palkitsi Volvon kategoriassa ”Paras ympäristötietoisuus” vuonna 2010.

Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK