VOLKSWAGEN Vanteet

Täältä löydät vanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Jos tuotteen toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä sinulle pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
Moottorityyppi:
Ajoneuvon tyyppi:

Volkswagen Vanteet Volkkariin meiltä

Volkswagen on Volkswagen -konsernin omistama automerkki. Volkswagenin pääkonttori on Wolfsburgissa Saksassa. Sen yhteyteen on myös rakennettu jokaista Volkswagen -konsernin automerkkiä edustava Autostadt -teemapuisto, suomeksi Autokaupunki. Sana ”Volkswagen” tarkoittaa suomeksi ”kansanauto”. Volkswagenista tuli vuonna 2014 maailman suurin autovalmistaja autojen lukumäärällä mitattuna. Se on myös Saksan suurin yhtiö. Sopivat Volkswagen Vanteet löydät varmasti laajasta valikoimastamme.

Noustuaan valtaan vuonna 1933 Adolf Hitler sai idean yksinkertaisesta ja halvasta työtä tekevälle perheelle suunnatusta henkilöautosta. Auton suunnittelu sai tiukkoja ehtoja, muun muuassa sen myyntihinta ei saanut ylittää 1000 RM:ää. Auton luomisen ideana oli, että jokaisella saksalaisella töissä käyvällä perheellä oli varaa ostaa kyseinen auto. Tähän ”kansanautoajatteluun” kuului myös suunnitelma rakentaa Saksaan mittava ”autobahnien” eli nopeakulkuisten moottoriteiden verkosto.

Volkswageniin alumiinivanteet meiltä

Ensimmäinen maininta Saksan ”Kansanautosta” löytyy suomalaisesta lehdistöstä jo 1930-luvun loppupuolelta. Volkswageneita alettiin tuomaan Suomeen virallisesti tosin vasta 1950-luvulla, mutta maassa oli tulloin kuitenkin jo joitain kappaleita Volkswageneita merimiesten tuomina. Volkswagenin ensimmäinen maahantuoja Suomessa oli Autola Oy, joka luovutti ensimmäiset 12 Volkswagenin Kupla mallia olevaa autoa niiden uusille omistajille Senaatintorilla Helsingissä vuonna 1950. Tällöin Volkswagenia kutsuttiin Kansanautoksi, ei Volkkariksi, kuten nykypäivänä. Surffaa osoitteessa Tirendo.fi ja löydä haluamasi Volkswagen Vanteet.

Uutiskirje

Kuule ensimmäisten joukossa uusista tuotteista, erikoistarjouksista ja kampanjoista. Tilaa heti Tirendo.fi-uutiskirje ja saat
5 € alennuksen seuraavasta ostoksestasi.

Minimitilauksen arvo 150 €, voidaan käyttää vain kerran.

Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK