TOYOTA Vanteet

Täältä löydät vanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Jos tuotteen toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä sinulle pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
Moottorityyppi:
Ajoneuvon tyyppi:

Toyota Vanteet meiltä autollesi

Toyota Motor Corporation eli Toyota on maailman suurin autonvalmistaja. Toyota on lähtöisin Japanista ja sen osuus Japanin automarkkinoista on yli 40 prosenttia. Toyota on myös Suomessa yksi suosituimmista automerkeistä noin 14 prosentin markkinaosuudellaan. Toyota myy Suomessa kahta automerkkiä; Toyotaa sekä Lexusta. Toyotalla on myös uusi automerkki nimeltä SCION, jota myydään Yhdysvalloissa, sen vuosittainen myynti on yli 100 000 kappaletta. Toyota Vanteet löydät kaikkiin Toyota malleihin meiltä osoitteesta Tirendo.fi.

Toyota on valmistanut yhteensä yli sata miljoonaa autoa olemassaolonsa aikana. Maailman eniten valmistettu auto on Toyota Corolla, toisena Volkswagen Kupla ja Ford Model T, näistä molemmat eivät juurikaan muuttuneet tuotantonsa aikana. Toyotan tulos jäi tappiolliseksi ensimmäistä kertaa sen historian aikana vuonna 2008. Toyota on valittu monena peräkkäisenä vuotena arvokkaimmaksi autobrändiksi koko maailmassa.

Vanteet Toyotallesi edullisesti meiltä

Suomeen ensimmäiset Toyotat saapuivat Korpivaara Oy:n maahantuomana. Japanilaiset autonvalmistajat etsivät uusia vientimaita autoilleen, jolloin Korpivaara Oy aloitti maahantuontineuvottelut Toyotan kanssa vuonna 1962. Ennakkoluulot eivät olleet tuohonaikaan epätavallisia japanilaisia autoja kohtaan, mutta useimmat niistä oli kuitenkin jo murrettu Datsunin tehtyä läpimurtonsa. Toyota saavutti todellisen suosionsa kuitenkin vuoden 1965 syksyllä Toyota Coronan saavuttua Suomen automarkkinoille. Toyota Vanteet löydät autoosi laajasta nettivalikoimastamme.

Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK