SEAT Vanteet

Täältä löydät vanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Jos tuotteen toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä sinulle pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
Moottorityyppi:
Ajoneuvon tyyppi:

Seat Vanteet kannattaa ostaa meiltä

Seat on alun perin espanjalainen autonvalmistaja, joka nykyisin kuuluu osaksi Volkswagen -konsernia. Seatin kotikaupunki on Martorellissa Espanjassa, jossa valmistetaan vuodessa melkein 500 000 autoa. Seat autoissa käytetty tekniikka on lähes sama kuin Audeissa, Volkswageneissa sekä Skodissa. Seatia markkinoidaan urheillullisena vaihtoehtona Audin ja Lamborghinin kanssa. Seatin eniten valmistettu malli on Leon, jota myydään eniten Saksassa. Parhaat Seat Vanteet löydät meidän valikoimastamme!

Vanteet Seatiin meiltä, helposti

Sana ”Seat” tai tyyliteltynä ”SEAT” tulee sanoista ”Sociedad Española de Autómoviles de Turismo”, mikä vapaasti käännettynä on ”espanjalainen henkilöautoja valmistava yritys”.

Espanjan valtion omistuksessa ollut Instituto Nacional de Industria perusti Seatin vuonna 1950 ja jo vuonna 1953 Seat aloitti Fiatin lisenssivalmistuksen, jota kesti lähes 30 vuotta. Seatilla oli merkittävä vaikutus Espanjan ”autoistumiseen” sillä ennen Seat 600 mallia Espanjassa ei juurikaan ollut autokulttuuria. Seat Vanteet löytyvät kätevästi suuresta valikoimastamme.

Uutiskirje

Kuule ensimmäisten joukossa uusista tuotteista, erikoistarjouksista ja kampanjoista. Tilaa heti Tirendo.fi-uutiskirje ja saat
5 € alennuksen seuraavasta ostoksestasi.

Minimitilauksen arvo 150 €, voidaan käyttää vain kerran.

Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK