RIAL vanteet

Täältä löydät vanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Jos tuotteen toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä sinulle pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
Moottorityyppi:
Ajoneuvon tyyppi:

Rial-vanteet – saksalaista laatua

Yli 30 vuotta sitten perustettu saksalaisyritys, Rial, on varmistanut vanteita ammattitaidolla ja tyylillä. Se on saavuttanut vankan markkina-aseman maailmalla, ja Euroopassa se on yksi johtavia varavanteiden valmistajia. Yritys nousi nopeasti suuren maailman tietoisuuteen 80-luvun lopulla omistettuaan Formula 1 -tallin, Rial Racingin, hetken aikaa. Sittemmin yritys on keskittynyt etenkin henkilöautojen vanteiden kehittämiseen, valmistamiseen ja myyntiin. Merkkejä F1-ajoista on kuitenkin yhä nähtävillä sporttisen tyylikkäissä ja nykyaikaisissa Rial-vanteissa. Valikoimista löytyy niin klassisia muotoja klassisissa hopean eri sävyissä kuin modernimpiakin muotoiluratkaisuja tyylikkäissä mustan ja harmaan eri sävyissä. Mallit on nimetty selkeästi, ja samoja malleja on saatavilla erilaisin metalliviimeistelyin.

Laadukkaat alumiinivanteet varmistavat, että ajo on turvallista, ja vanteet kestävät käytössä pitkään. Uutuuttaan hohtavat metallivanteet varmistavat myös, että autosi ulkonäkö on viimeisen päälle siloteltu ja tyylikäs. Vanhat ja ruosteiset vanteet sekä uudet ja kiiltelevät vanteet saavat molemmat ohikulkijoiden katseet kääntymään – toiset tosin herättävät katselijoissa inhoa ja toiset saavat heidät innostumaan autosi tyylikkyydestä. Ja vaikka uudet vanteet eivät herättäisikään erityistä huomiota muissa, niiden vaihtaminen on omiaan päivittämään auton yleisilmeen. Kokeile vaikka työkaluamme, josta näet, miltä eri vanteet näyttävät sinun automallisi alla, ja huomaat, minkä eron erilaiset vanteet tekevät!

Rial-vanteiden valmistus

Rial käyttää tuotannossa alan viimeisimpiä innovaatioita maksimoidakseen vanteidensa laadun, ajo-ominaisuudet ja tyylikkyyden. Korkealaatuiset ja huipputekniikkaa hyödyntävät CNC-prosessointikeskukset varmistavat, että työnlaatu on erinomaista ja tuotanto nopeaa. Jokainen rengas kulkee röntgenin läpi, jotta mahdolliset viat pystytään löytämään, ja voidaan varmistua, että asiakkaille asti päätyy vain huippulaadukkaita renkaita, jotka täyttävät sekä viranomaisten että Rialin itse asettamat tiukat turvallisuus- ja laatusäädökset. Rial käyttää markkinoiden standardien mukaisesti mm. kromi-vapaita esikäsittelysuihkeita, vesiliukoisia pinnoitteita sekä kirkasta akryylilakkausta. Rial on osa UNIWHEELS Groupia, jonka brändeihin kuuluu Rial-vanteiden lisäksi ATS, ALUTEC sekä ANZIO. Yhtiön laatuvaatimukset ovat tiukkoja, ja Rial tarjoaakin laadukkaita vanteita sporttisella ilmeellä, mm F1-taustastaan johtuen. Saksalainen insinööriosaaminen ja huippuluokan muotoilu yhdistyvät valmistuksessa tehokkaasti, ja tuloksena on huippuluokan alumiinivanteita.

Tirendon työkaluilla löydät oikeat vanteet

Tirendo helpottaa vanteiden valintaa tarjoamalla työkalun, jonka avulla vanteet voi rajata kätevästi omaan autoon sopivien vanteiden valikoimaksi. Valitsemallasi autosi merkin ja mallin sekä muut pyydetyt tiedot, näet yhdeltä sivulta kaikki autoosi saatavilla olevat vanteet. Rial-vanteita pääset selaamaan valitsemalla vasemman reunan rajaustyökalusta rajaustekijäksi merkin. Samalla voit valita esimerkiksi vanteiden koon, jolloin näytämme vain tietyn kokoisia vanteita. Rajaustyökalujen lisäksi vanteiden valintaa helpottaa simuloitu kuva, jossa näet, miltä valitut vanteet näyttävät juuri sinun automallisi alla. Voit valita oman autosi mukaisen oikean värin automalliin kuvan oikeasta yläkulmasta. Sivustomme on tehty mahdollisimman helppokäyttöiseksi, mutta jos sinulla heräsi kysymyksiä, asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Uutiskirje

Kuule ensimmäisten joukossa uusista tuotteista, erikoistarjouksista ja kampanjoista. Tilaa heti Tirendo.fi-uutiskirje ja saat
5 € alennuksen seuraavasta ostoksestasi.

Minimitilauksen arvo 150 €, voidaan käyttää vain kerran.

Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK