RENAULT Vanteet

Täältä löydät vanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Jos tuotteen toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä sinulle pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
Moottorityyppi:
Ajoneuvon tyyppi:

Renault Vanteet ranskalaisittain

Groupe Renault eli Renault on ranskalainen vuonna 1899 perustettu automerkki sekä autonvalmistaja. Renault valmistaa henkilö- sekä pakettiautoja, mutta valmisti aikaisemmin myös kuorma- sekä linja-autoja, kiskobusseja sekä traktoreita. Renault omistaa melkein 50% japanilaisesta Nissanista ja kokonaan muun muuassa romanialaisen Dacian sekä Koreasta kotoisin olevan Samsung Motorsin. Kun näiden kaikkien yhtiöiden vuosittainen autojen tuotantomäärä lasketaan yhteen on Renault neljänneksi suurin autovalmistaja maailmassa. Renaultin päämaja sijaitsee Pariisin länsiosissa. Vuonna 2001 Renault luopui kuorma-autojensa tuotannosta ja myi sen Volvolle. Maatalouskonetuotanto myytiin Renaultin toimesta saksalaiselle Claasille vuonna 2008. Renault Vanteet ranskalaiseen löytyy meiltä.

Vanteet relluun nettikaupastamme

Renaultin perustivat alun perin veljekset Louis, Marcel ja Fernand vuonna 1899. Autojen valmistaminen oli tästä huolimatta aloitettu jo vuotta aikaisemmin. Veljekset voittivat yhden tuohon aikaan järjestetyistä autokilpailuista, joka johti ensimmäisen suuren tilauksen saamiseen, joka oli 250 taksia. Renault Vanteet rellullesi löydät verkkokaupastamme.

Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK