PORSCHE Vanteet

Täältä löydät vanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Jos tuotteen toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä sinulle pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
Moottorityyppi:
Ajoneuvon tyyppi:

Porsche Vanteet joka malliin

Porsche on saksalainen vuonna 1931 perustettu autonvalmistaja. Porschen omistaa Porschen ja Piëchin suvut. Porschen perusti aikoinaan Ferdinand Porsche, joka suunnitteli ensimmäisen Volkswagenin, Kuplan. Porschen päämaja sijaitsee Zuffenhausenissa Stuttgartissa. Porsche Vanteet löydät helposti käyttämällä hakukonettamme.

Porschen liiketoiminta ei alkuaikoina perustunut autonvalmistukseen, vaan konsultointiin. Porsche on konsultoinut muun muuassa Studebakeria, SEATIa, Daewoota sekä Subarua. Porschen ensimmäinen toimeksianto oli suunnitella Saksan hallituksen tilauksesta automalli Vokswagenille.

Vanteet Porscheesi löydät vaivatta sivuiltamme

Porschen ensimmäinen malli 64 sai ensiesittelynsä vuonna 1939. Siinä käytettiin useita Porschen suunnitteleman Volkswagen Kuplan osia. Kyseisessä mallissa oli nelisylinterinen bokserimoottori ja sen huippunopeus oli 160 kilometriä tunnissa. Tätä mallia valmistettiin ainoastaan kolme kappaletta.

Ferry Porsche eli Ferdinand Porschen poika etsi itselleen autoa ostettavaksi, muttei löytänyt sopivaa, jonka vuoksi hän päätti rakentaa autonsa itse. Ferry Porsche suunnitteli ensimmäisen mallinsa ja se sai nimekseen ”356” ja ne rakennettiin Itävallassa. Prototyypit esiteltiin Saksassa sijaitseville automyyjille ja ennakkotilausten saapuessa autojen valmistus aloitettiin. Ferryn Porsche hyväksyttiin tieliikenteeseen vuonna 1948. 356:ssa oli myös useita Volkswagen Kuplan osia, kuten moottori, vaihdelaatikko sekä jousitus. 356 mallin myöhemmät versiot eivät enää käyttäneet Volkswagenin osia vaan niissä oli Porschen suunnittelemat osat. Selaa Tirendo.fi ja löydä autoosi sopivat Porsche Vanteet.

Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK