PEUGEOT Vanteet

Täältä löydät vanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Jos tuotteen toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä sinulle pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
Moottorityyppi:
Ajoneuvon tyyppi:

Peugeot Vanteet Pösöön nettikaupastamme

Peugeot on ranskalainen autovalmistaja ja automerkki. Se on osa Groupe PSA:ta. Suomessa kansa on omaksunut Peugeotin helpommin lausuttavan nimen ”Pösö”. Peugeot valmistaa muitakin liikennevälineitä kuin autoja muun muuassa mopoja, skoottereita sekä polkupyöriä. Valikoimastamme löydät varmasti sinun Pösöösi sopivat Peugeot Vanteet.

Ensimmäinen suomalainen Peugeotin omistaja oli toimittaja L.M. Viherjuuri. Osakeyhtiö Korpivaara & Halla toi Suomeen 22 kappaletta Peugeoteja vuosina 1918-1920. Peugeot möi Suomessa pääosin 404 mallia, koska tästä mallista oli dieselmoottorinen versio. Peugeot oli Mercedes-Benzin ohella ainoa autonvalmistaja, jonka malleissa oli dieselmoottorisia versioita 1960 ja 1970 luvuilla.

Vanteet Peugeotiisi suoraan kotiovellesi

Peugeotin mallit saavat nimensä X0Y järjestelmällä. X tarkoittaa auton kokoa ja Y sukupolvea, Peugeotin pakettiautoja lukuunottamatta. Kyseinen järjestelmä otettiin käyttöön vuonna 1929 Peugeot 201 esittelyn yhteydessä. Numerot 101 ja 909 välillä ovat tavaramerkkilain suojaamia, jonka vuoksi muun muuassa Porsche joutui nimeämään silloisen uutuusmallinsa 901 nimellä 911.

Vuonna 2012 Peugeot kertoi muuttamansa autojen mallinmerkintätapaansa. Peugeotin uudet kehittyville markkinoille menevät mallit saavat viimeiseksi numerokseen ykkösen. Eurooppalaiset autot saavat pitää viimeisenä numeronaan kahdeksikon kuten 308. Jotkin Peugeot malleista sisältävät myös kirjaimia. Muun muuassa kirjaimet SW tarkoittavat ”Sport Wagonia”. Laadukkaimmat Peugeot Vanteet löydät osoitteesta Tirendo.fi

Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK