MERCEDES-BENZ Vanteet

Täältä löydät vanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Jos tuotteen toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä sinulle pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
Moottorityyppi:
Ajoneuvon tyyppi:

Mercedes-Benz Vanteet – laatuvanteet mersuun

Mercedes-Benz on saksalainen automerkki, joka valmistaa henkilöautoja, pakettiautoja, linja-autoja sekä kuorma-autoja. Mercedes-Benzin omistaa Daimler. Mercedes-Benz Vanteet löydät jokaiseen Mercedes-Benz malliin laajasta valikoimastamme.

Mercedes-Benzin perustajat Karl Benz sekä Gottlieb Daimler rakensivat nopeakäyntisen moottorin sekä auton korin jo 1800-luvun lopulla. Pankkien sekä yhteistyökumppaneiden myöntäessä rahoitusta he pystyivät viemään työtään eteenpäin. Molemmat perustivat omat yrityksensä, Benzin oli Benz & Cie ja Daimlerin Daimler-Motoren-Gesellschaft lyhennettynä DMG.

Vanteet Mesuun ostat meiltä

Daimler nimesi yrityksensä uudestaan ja antoi sille nimeksi Mercedes. Vasta vuonna 1926 Benz ja Daimler yhdistivät liiketoimintansa ja loivat Daimler-Benzin. Liiketoiminnan yhdistymisen seurauksena he loivat täysin uuden tuotemerkin, joka sai nimekseen Mercedes-Benz. Tuolloin DMG:n tunnusmerkki oli kolmisakarainen tähti, joka ympäröitiin nimellä Mercedes-Benz. Benzille sen aikainen tunnusomainen laakeriseppele liitti nimet toisiinsa, jolloin nykyinen Mercedes-Benzin logo syntyi.

Mercedes-Benz on alusta alkaen valmistanut erityisesti näyttävän näköisiä ja ylellisiä ajoneuvoja. Se on tunnettu myös urheiluautoistaan kuten vuosina 1954-1957 valmistetusta 300 SL mallistaan, jossa oli siihen aikaan epätavalliset ”lokinsiipi” -ovet.

Ensimmäiset Mercedes-Benzit rantautuivat Suomeen 1900-luvun alkupuolella. Mercedes-Benziä valmistetaan Suomen ainoassa autotehtaassa Uudessakaupungissa. Uudenkaupungin autotehtaan tuotannossa on tällä hetkellä viisiovinen pikkuautoihin lukeutuva A-sarja sekä katumaasturimalli GLC. Mercedes Vanteet löydät aina osoitteesta Tirendo.fi

Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK