MAZDA 3 vanteet

Täältä löydät vanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Jos tuotteen toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä sinulle pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Mazda 3 -vanteet

Japanilainen Mazda ei kuulu Suomen suosituimpien autojen joukkoon, mutta automerkiltä löytyy uskolliset kannattajansa. Mazda on viime aikoina panostanut autojensa muotoiluun ja tyyliin. Huipputyylikäs Mazda 3 edustaa Mazdan modernia automallistoa, jota yhdistää tyylikäs ulkomuoto, hiotut yksityiskohdat ja innostava ajokokemus. Modernin yleisilmeen alle mahtuu paljon teknologiaa, ja Mazda 3 onkin todellinen nykyauto. Tyylikäs kokonaisuus kannattaa viimeistellä laadukkailla Mazda 3 -vanteilla, jotka paitsi varmistavat maksimaalisen suorituskyvyn myös nostavat auton ulkonäön uudelle tasolla.

Vanteiden valinta Mazda 3:een

Vanteiden valinta on nykypäivänä melko helppoa. Alumiinivanteet ovat vallanneet markkinoita vanhemmilta peltivanteilta, ja varsinkin uusiin autoihin ostettavat aftermarket-vanteet ovat lähes poikkeuksetta alumiinisia. Vanteiden valinnassa on kuitenkin syytä kiinnittää huomiota etenkin kokoon sekä valmistusmenetelmiin. Vannevalmistajat suunnittelevat vanteita varta vasten tiettyihin automalleihin, ja parhaiten oikean kokoisten vanteiden valinta sujuukin Tirendon autohakutyökalulla, joka etsii juuri Mazda 3-autoihin sopivat vanteet puolestasi. Koon lisäksi on syytä miettiä, arvostaako uudenlaisia valmistusteknologioita kuten esimerkiksi forged-valmistusmenetelmää, vai haluaako säästää rahaa ja valita edullisemman alumiinivanteen.

Huippumerkkien vannemallistot koostuvat yleensä muutamasta eri luokasta, joiden suurimmat erot ovat yleensä hinnassa ja valmistusmenetelmässä. Mallistojen sisällä eri vannemallit eroavat toisistaan kuitenkin vain hieman, joten on täysin perusteltua tehdä ostopäätös ulkonäön perusteella. Kun autoon on sijoittanut huomattavan määrän omaisuuttaan, on järkevää viimeistellä kokonaisuus tyylikkäillä vanteilla. Vanteiden valinnassa pääsee osoittamaan omaa persoonallisuuttaan ja tyyliään, sillä valikoimistamme löytyy useita erilaisia vanteita erilaisin muotoiluin ja värivaihtoehdoin. Tyylikkäät hopean sävyt ja mystiset mustat vanteet hallitsevat markkinoita, ja olemme varmoja, että mitkä tahansa Mazda 3 -vanteet päädytkään valitsemaan valikoimistamme, autosi yleisilme kohenee kertaheitolla.

Tirendon työkaluilla oikeat vanteet löytyvät helposti

Oikean kokoisten ja tyyppisten vanteiden osto on Tirendon työkalujen ansiosta äärimmäisen helppoa. Sopivia vanteita pääsee selaamaan syöttämällä tiedot autostansa, jolloin Tirendo etsii automaattisesti kaikki vanteet, jotka sopivat esimerkiksi Mazda 3 -malliisi. Tarjoamme myös kätevän 3D-mallinnus työkalun, jonka avulla voit vertailla, miltä eri vanteet näyttävät autosi alla.

Uutiskirje

Kuule ensimmäisten joukossa uusista tuotteista, erikoistarjouksista ja kampanjoista. Tilaa heti Tirendo.fi-uutiskirje ja saat
5 € alennuksen seuraavasta ostoksestasi.

Minimitilauksen arvo 150 €, voidaan käyttää vain kerran.