MAM vanteet

Täältä löydät vanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Jos tuotteen toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä sinulle pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
Moottorityyppi:
Ajoneuvon tyyppi:

MAM-vanteet

MAM on saksalainen alumiinivanteiden valmistaja, jolla on pitkät perinteet tyylikkäiden ja uudenlaisia ratkaisuja hyödyntävien vanteiden parissa. Saksalaisvalmistajan vanteet ovat yhdistelmä käytännöllisyyttä ja designia. Jatkuvasti uudistuva yritys kokeilee rohkeasti uusia vanneratkaisuja, ja vanteiden muotoilussa on nähtävillä merkkejä futuristisesta muotoilusta.

Tuotanto

MAM-vanteiden tuotannossa käytetään viimeisimpiä alan standardeja, jotta renkaat vastaavat kaikkia viranomaisten ja MAM:in itsensä asettamia laatuvaatimuksia. MAM:in Saksassa sijaitsevan logistiikkakeskuksen ansiosta yhtiöllä on vankka asema Euroopan vannemarkkinoilla. Yhtiö haluaa erottua joukosta vanteillaan, joten se luo omalaatuisia muotoiluratkaisuja, joiden tulokset on nähtävillä merkin jokaisessa vanteessa. Yksilölliset ja tarkoin suunnitellut vanteet antavat autolle laadukkaan kokonaiskuvan.

Vannevalikoima

MAM-vanteet ovat moderneja ja tyylikkäitä alumiinivanteita, joissa yhdistyy käytännöllisyys ja tyylikäs muotoilu. Laaja vannevalikoima sisältää niin perinteisesti muotoiltuja hopeisia vanteita, kuin uusinta uutta edustavia moderneja mustia vanteita omaperäisine muotoiluineenkin. Tyylikkäät ja kestävät vanteet on suunniteltu huolella vastaamaan asiakkaiden toiveisiin. Yhtiö on panostanut valikoimassaan monipuolisuuteen ja moderneihin muotoiluratkaisuihin, ja tuloksena on huipputyylikäs kokonaisuus täynnä persoonallisia designeja.

Alumiinivanteiden edut

Alumiinivanteet ovat vallanneet markkinoita peltivanteilta jo pitkään. MAM:in lähes koko valikoima koostuu alumiinivanteista, mutta tarjolla on myös muutama hassu peltivanne mm. rekkojen käyttöön. Alumiinivanteiden edut henkilöautoiluun ovat kuitenkin mittavat. Alumiinivanteet ovat paitsi kevyemmät ja tyylikkäämmät, myös peltivanteita kestävämmät. Asiakas hyötyy alumiinivanteista heti asennuksen jälkeen, sillä niiden luoma tyylillinen parannus auton yleisilmeiseen on huomattava. Lisäetuja tuo myös aavistuksen parantuneet ajo-ominaisuudet – tarkka kuljettaja voi huomata, että alumiinivanteet ovat peltivanteita tasapainoisemmat. Alumiinivanteet omaavat myös paremmat lämmönsiirto-ominaisuudet.

Merkittävin etu alumiinivanteissa lienee kuitenkin niiden ulkonäkö. MAM-vanteissa alumiinivanteiden tuomista muotoilumahdollisuuksista on otettu täysi hyöty irti ja tarjolla on niin tyylikkään pelkistettyjä ratkaisuja kuin modernimpia ja persoonallisempia designeja. Useat värisävyvaihtoehdot hopeisen sävyistä mustan ja harmaan sävyihin varmistavat, ettei kukaan pety valikoimaan. Perinteisiin peltivanteisiin, joissa pölykapselit ovat lähes identtisen näköisiä, ero on huima. Alumiinivanteet ovat tyylitietoisen valinta.

Tirendon työkalut

Tirendo.fi on perustamisestaan saakka halunnut tarjota helpomman ja reilumman vaihtoehdon asiakkailleen. Tavallisessa kivijalassa vanteiden vertailu on vaikeaa, jollei liki mahdotonta. Samalla, kun valikoima on pienempi kauppiaat yrittävät vielä myydä tiettyjä merkkejä toisten sijasta. Tirendo.fi panostaa läpinäkyvyyteen, ja meillä voit verrata eri merkkien vanteita keskenään niin paljon kuin haluat.

Kätevien työkalujemme ansiosta vanteiden ostaminen on lasten leikkiä. Valitse vain autosi tiedot kätevistä pudotusvalikoista, ja sivusto rajaa vaihtoehdot automaattisesti juuri sinun autoosi sopiviksi. Kätevällä 3D-mallinnuksella näet reaaliajassa, miltä kukin vanne näyttäisi autosi alla. Voit valita vielä autosi maalipinnan värin ja hienosäätää korin korkeutta tarvittaessa, jotta tulos on mahdollisimman todenmukainen. Vasemmasta reunasta löytyvillä työkaluilla voit lisäksi rajata vannevaihtoehtoja entisestään.

Uutiskirje

Kuule ensimmäisten joukossa uusista tuotteista, erikoistarjouksista ja kampanjoista. Tilaa heti Tirendo.fi-uutiskirje ja saat
5 € alennuksen seuraavasta ostoksestasi.

Minimitilauksen arvo 150 €, voidaan käyttää vain kerran.

Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK