Alloy rims

Täältä löydät vanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Jos tuotteen toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä sinulle pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
Moottorityyppi:
Ajoneuvon tyyppi:

BMW-vanteet

Vanteet ovat yksi tärkeimmistä yksittäisistä auton osista ulkonäön kannalta. Vanteiden roolin merkitystä turvallisen ja hyvän ajokokemuksen ylläpitäjänä ei ole myöskään syytä vähätellä. Vanteet ovat se osa autoa, joka välittää voiman autosta renkaisiin ja edelleen tienpintaan. Laadukkaat ja kestävät vanteet takaavat, että kaikki toimii, ja auto kulkee tiellä kuin tiellä niin kuin pitääkin.

Vanteen valinta BMW-autoihin

BMW-vanteita valittaessa pitää miettiä vanteiden oikeaa kokoa, ominaisuuksia sekä ulkonäköä. Vanteen koon oikeaoppinen valinta on tärkeää, sillä eri kokoiset vanteet eivät sovi eri kokoisiin renkaisiin. Renkaista löytyvän vannekoon ja vanteen oman tuumakoon on siis vastattava toimiaan, jotta rengas ylipäätänsä sopii vanteeseen. Koon lisäksi on pohdittava, haluaako valita nykyaikaiset alumiinivanteet vai perinteisemmät peltivanteet. Peltivanteiden kanta vähenee koko ajan alumiinivanteiden viedessä niiltä markkinoita, emmekä ihmettele miksi. Alumiinivanteet tarjoavat paremmat mahdollisuudet mm. ulkonäön ja tyylin muuttamiseen, minkä lisäksi ne ovat kevyemmät ja kestävämmät. Myös lämmönsiirtokyky on alumiinivanteissa parempi. Suosittelemmekin siis valitsemaan auton alle alumiinivanteet tyylikkäästä ja laajasta valikoimastamme.

Ulkonäön merkitystä ei tule myöskään vähätellä – kukapa haluaisi pilata kymmeniätuhansia maksavan autonsa ulkonäön rumilla vanteilla? Alumiinivanteiden ominaisuudet vaihtelevat malleittain ja merkeittäin vain vähän, joten vain vaativille kuljettajille voimme suositella eri vannemallien yksityiskohtaista vertailua ominaisuuksien osalta. Muille valikoimamme eri alumiinivanteiden erot ovat melkein huomaamattomia, joten ulkonäköpohjainen BMW-vanteiden valinta käy varsin hyvin. Tarjoamme käyttöön kätevän 3D-mallinnus ominaisuuden, jonka avulla voit vertailla eri vanteiden ulkonäköä juuri sinun automallisi alla. Valitse vain automallisi tiedot, autosi maalipinta ja hienosäädä korin korkeutta tarpeen mukaan, niin näet reaaliajassa, miltä valitsemasi vanteet näyttävät oman autosi alla.

Tirendon työkaluilla oikeat BMW-vanteet löytyvät helposti

Tirendon kätevän vannehakutyökalun avulla voit etsiä vanteita, jotka sopivat juuri sinun autoosi. Valitse vain automallisi tiedot, ja näytämme automaattisesti kaikki vanteet, jotka sopivat autoosi. Sinun tehtäväksesi jää vain oikean vannemallin ja vannekoon valinta. Edullisten hintojen, ilmaisen toimituksen ja 14 päivän harkinnanvaraisen palautusoikeuden ansiosta et maksa ikinä turhasta!

Uutiskirje

Kuule ensimmäisten joukossa uusista tuotteista, erikoistarjouksista ja kampanjoista. Tilaa heti Tirendo.fi-uutiskirje ja saat
5 € alennuksen seuraavasta ostoksestasi.

Minimitilauksen arvo 150 €, voidaan käyttää vain kerran.

Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
^