Alloy rims

Täältä löydät vanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Jos tuotteen toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä sinulle pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
Moottorityyppi:
Ajoneuvon tyyppi:

Audi-vanteet

Vanteiden merkitystä auton ulkonäköön sekä suorituskykyyn on turha vähätellä. Vanhat ja rumatkin vanteet pitävät renkaat koossa, mutta tyylikkäät metallinhohtoiset vanteet kääntävät päitä sekä tarjoavat paremman suorituskyvyn mm. parantuneen lämmönsiirtokyvyn ansiosta. Laadukkaat Audi-vanteet alan huippumerkeiltä varmistavat, että kyyti on turvallista ja mielekästä. Haluamme helpottaa vanteiden ostoa, joten olemme koonneet alle muutamia tärkeitä tietoja vanteiden valinnassa.

Vanteen valinta Audi-autoihin

Vanteita valitessa on pidettävä mielessä muutama tärkeä tekijä jo pelkästään sopivuuden ja suorituskyvyn kannalta. Tärkeintä on tietenkin ostaa oikean kokoiset vanteet renkaille. Vanteet on ostettava renkaista löytyvän vannekoon perusteella. Useimmiten viimeisenä rengasmerkinnöissä ilmoitettava vannekoko on suoraan se tuumakoko, joka vanteidenkin tiedoista on löydyttävä. Lisäksi on päätettävä, haluaako autoonsa perinteiset peltivanteet vai modernimmat alumiinivanteet. Alumiinivanteet ovat vuosi vuodelta tulleet yhä suositummiksi, ja etenkin uudempiin autoihin valitaan lähes poikkeuksetta alumiinivanteet. Uskomme vahvasti alumiinivanteiden tuomiin etuihin mm. Keveyden ja kestävyyden osalta, joten suosittelemme ehdottomasti valitsemaan auton alle alumiinivanteet.

Suorituskyvyn lisäksi myös vanteiden ulkonäköön on hyvä kiinnittää huomiota. Uudet autot maksavat kymmeniä tuhansia euroja, ja tyylikkään Audin ulkonäköä ei kannata pilata vanhoilla ja kulahtaneilla vanteilla. Tyylikkäät alumiiniset vanteet varmistavat, ettei auton ulkonäön heikko kohta ole vanteet, vaan ne pikemminkin kohentavat auton ulkonäköä. Tirendon kätevän 3d-mallinuksen avulla näet suoraan hakusivulla, miltä kukin vanne näyttäisi autosi alla. Haemme automaattisesti auton tietojesi perusteella mallin autostasi, ja sinun tehtäväksesi jää vain oikean värin valinta. Työkalun ansiosta voit vertailla kätevästi eri vanteiden ulkonäköä aidossa ympäristössä. Mallinnusta voi tarvittaessa hienosäätää nuolten avulla, jolloin koria voi siirtää joko ylös- tai alaspäin.

Tirendon työkaluilla oikeat Audi-vanteet löytyvät helposti

Vanteiden haku on Tirendolla helppoa. Syötä vain autosi tiedot, ja etsimme automaattisesti autoosi sopivat Audi-vanteet. Aukeavaa vannevalikoimaa voit vielä rajata erilaisin rajaustoiminnoin kuten värin tai koon mukaan. Lisäksi voit halutessasi ostaa samassa paketissa renkaat, jolloin hoidamme yhteensopivuuden vertailun puolestasi. Meiltä saat vanteille ilmaisen toimituksen ja 14 päivän harkinnanvaraisen palautusoikeuden.

Uutiskirje

Kuule ensimmäisten joukossa uusista tuotteista, erikoistarjouksista ja kampanjoista. Tilaa heti Tirendo.fi-uutiskirje ja saat
5 € alennuksen seuraavasta ostoksestasi.

Minimitilauksen arvo 150 €, voidaan käyttää vain kerran.

Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
^