KESKIN vanteet

Täältä löydät vanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Jos tuotteen toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä sinulle pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
Moottorityyppi:
Ajoneuvon tyyppi:

Keskin-vanteet

Tyylikkäät alumiinivanteet ovat viimeinen silaus auton ulkonäölle ja varmistavat, että kyyti on mahdollisimman turvallista ja suorituskykyistä. Modernit alumiinivanteet ovat peltivanteita kevyempiä, kestävämpiä ja tyylikkäämpiä. Saksalainen Keskin on valmistanut vanteita ammattitaidolla jo 25 vuoden ajan. Sen valikoima kattaa tyylikkään urheilullisia alumiinivanteita, jotka on valmistettu alan kaikkia standardeja noudattaen. Yhtiö on asettanut päätavoitteekseen asiakastyytyväisyyden, ja tämä näkyy kaikessa yhtiön tekemisessä tuotekehityksestä valmistusprosessiin ja laadun tarkkailuun.

Keskin – yhtiö

Keskin on valmistanut vanteita jo 25 vuoden ajan. Kansainvälinen yhtiö on innovatiivinen ja panostaa rutkasti aikaa tuotekehittelyyn ja uusien vanneratkaisujen kehittämiseen. Keskin painottaa vanteissaan toiminnallisuuden ja suunnittelun sopivaa yhdistelmää. Yhtiö pyrkii maltilliseen kasvuun ja kuuntelee tarkkaan asiakkaidensa toiveita vannevalikoimansa suunnittelussa ja kehittämisessä. Vanteissa yhdistyy tyylikäs muotoilu sekä saksalainen insinööriosaaminen ja laadukkaat materiaalit.

Vannevalikoima

Keskin-vanteet tunnetaan urheilullisesta muotoilusta ja laadukkaasta rakenteestaan. Keskinin vannevalikoimasta löytyy vanteita erilaisin värein ja muotoiluin. Tyylikkäät vanteet tunnistaa keskeltä löytyvästä Keskinin logosta. Kaikkia vanteita yhdistää keskittyminen ennen kaikkea turvallisuuteen, suorituskykyyn, toimivuuteen ja laatuun. Vannevalikoima ei ole suurien vannevalmistajien tapaan kovin suuri, vaan valikoimassa on panostettu määrän sijasta ennen kaikkea laatuun. Valikoimasta löytyy silti kymmeniä erilaisia vannetyylejä erilaisin viimeistelyin.

Valmistus

Keskin vanteet valmistetaan ammattitaidolla ja 25 vuoden kokemuksella. Yhtiön vanteet on suunniteltu Saksassa, ja vanteiden valmistuksessa noudatetaan tiukimpia laatustandardeja. Valmistusprosessia valvotaan tarkoin, ja yhtiö listaa ykköstavoitteekseen asiakkaidensa turvallisuuden. Asiakastyytyväisyys on Keskinillä keskiössä, ja yhtiö panostaa sen saavuttamiseksi merkittävän määrän aikaa ja varojaan laaduntarkkailuun ja tuotekehitykseen.

Tirendon työkalut

Tirendolla vanteiden osto on tehty äärimmäisen helpoksi. Tarjoamme kätevän hakutyökalun, jonka avulla vanteita voi hakea oman automallinsa mukaan. Syötä vain autosi merkki, malli, vuosimalli ja muut kysytyt tiedot, niin haemme automaattisesti kaikki autoosi sopivat vanteet. Valitse vielä rajaustyökalusta merkkivalinnaksi Keskin niin näytämme kaikki autoosi saatavilla olevat Keskin-vanteet. Helpottaaksemme vanteiden ulkonäön vertailua tarjoamme kätevän 3D-mallinnustyökalun, jonka avulla voit vertailla, miltä eri vanteet näyttävät juuri sinun automallisi alla.

Uutiskirje

Kuule ensimmäisten joukossa uusista tuotteista, erikoistarjouksista ja kampanjoista. Tilaa heti Tirendo.fi-uutiskirje ja saat
5 € alennuksen seuraavasta ostoksestasi.

Minimitilauksen arvo 150 €, voidaan käyttää vain kerran.

Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK