DEZENT vanteet

Täältä löydät vanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Jos tuotteen toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä sinulle pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
Moottorityyppi:
Ajoneuvon tyyppi:

DEZENT

Saksalainen DEZENT valmistaa laadukkaita ja tyylikkäitä alumiinivanteita modernein menetelmin ja huippuluokan suunnittelua hyödyntäen. Made in Germany -merkinnän omaavat renkaat on valmistettu laadukkaasti ja saksalaista insinööriosaamista hyödyntäen. DEZENT kehittää alati uusia teknologioita ja suunnitteluratkaisuja, joilla se parantaa entisestään vannevalikoimaansa ja pitää sen modernina ja trendejä mukailevana. Yhtiö luottaa renkaissaan laadun ja edullisen hinnan luomaan sopivaan tasapainoon. DEZENT on osa ALCAR Grouppia, jonka muita brändejä on mm. AEZ sekä DOTZ. Konsernin vanteet tunnetaan laadukkuudestaan ja korkeatasoisesta muotoilusta.

Tuotanto

Yhtiö hyödyntää DEZENT-vanteiden valmistuksessa alan standardeja ja tarkkaa laaduntarkkailua. Vanteet valmistetaan huolella ja ammattitaidolla, ja prosessia valvotaan tarkoin. Vanteet käyvät läpi useita tarkistuksia ja testauksia valmistuksen ohella. EXIT-tarkistuksissa varmistetaan, että kaikki vanteet ovat virheettömiä ennen kuin ne lähetetään eteenpäin esimerkiksi Tirendon varastolle.

Vannevalikoima

Laadukkaan ja monipuolisen valikoiman takaamiseksi DEZENT-vanteita on tarjolla useissa eri malleissa usein eri värisävyvaihtoehdoin. Hait sitten klassisia kiiltelevän hopeita vanteita, tai mystisiä mustia alumiinivanteita, DEZENTIN valikoimista löydät sopivat vanteet. DEZENT valmistaa vanteita useille eri automerkeille, ja Tirendon ansiosta näet valikoimissa vain ne renkaat, jotka sopivat valitsemaasi automalliin. Tarjolla on sekä automalli-kohtaisia vanteita että vanteita, jotka sopivat useisiin eri automerkkeihin ja malleihin.

Alumiinivanteiden edut

Modernit ja tyylikkäät alumiinivanteet ovat hyvä vaihtoehto vanhemmille peltivanteille. Alumiinivanteet paitsi näyttävät tyylikkäämmiltä ovat myös kestävämpiä ja kevyempiä kuin peltivanteet. Alumiinivanteiden valttikorttina on niiden parempi kestävyys mm. vaikeampia sääoloja vastaan. Alumiinivanteet on suojattu pinnoitteilla, jotka ehkäisevät korroosiota ja muita sään aiheuttamia vaurioita. Tarkimmat kuljettajat huomaavat myös alumiinivanteiden tuomat edut ajettavuuteen. Alumiinivanteet ovat tasapainoisemmat, ja niiden lämmönsiirto-ominaisuudet ovat vanhanaikaisia peltivanteita paremmat.

Tirendon työkalut

Tirendo tarjoaa useita työkaluja, joiden avulla DEZENT-vanteiden vertailu ja ostaminen on helpompaa. Kaikki lähtee liikkeelle työkalusta, jonka avulla näytämme juuri sinun automalliisi sopivia vanteita yhdellä sivulla. Kirjaa vain autosi merkki, malli sekä muut kysytyt tiedot vanteet-sivulla, ja näytämme automaattisesti listan vanteista, joita valikoimistamme löytyy sinun autoosi. Sinun ei siis tarvitse huolehtia muusta kuin oikean vannemerkin, -mallin, ja -koon löytämisestä. Käytössäsi on myös monipuoliset rajaustyökalut, joiden avulla löydät etsimäsi vaivattomasti. Vasemman reunan rajaustyökaluilla voit rajata vannevalikoimaa mm. merkin ja koon mukaan. Voit valita joko tietyn merkin ja tietyn koon, tai vaikkapa listan suosikkimerkkejäsi ja muutaman kokovaihtoehdon. Pääset siis rajaamaan valikoimaa juuri omasi näköiseksi. Helpotamme vanteiden valintaa myös tarjoamalla 3D-mallinnus työkalun, josta näet reaaliajassa, miltä valitsemasi vanteet tulevat näyttämään sinun autosi alla. Haemme automaattisesti 3D-mallin autostasi, eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin valita autosi maalipinnan väri ja tarvittaessa hienosäätää korin korkeutta. Kätevällä työkalulla sinun ei tarvitse itse miettiä, miltä vanteet näyttäisivät autosi alla, vaan hoidamme kaiken puolestasi!

Uutiskirje

Kuule ensimmäisten joukossa uusista tuotteista, erikoistarjouksista ja kampanjoista. Tilaa heti Tirendo.fi-uutiskirje ja saat
5 € alennuksen seuraavasta ostoksestasi.

Minimitilauksen arvo 150 €, voidaan käyttää vain kerran.

Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK