BMW X5 vanteet

Täältä löydät vanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Jos tuotteen toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä sinulle pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

BMW x5-vanteet

Saksalaisvalmistaja BMW on valmistanut tyylikkäitä autoja jo vuosikymmenten ajan. Sen ensimmäisistä autoistaan lähtien ennen 1900-luvun puoltaväliä se on aina panostanut autoissaan ennen kaikkea muotoiluun, suorituskykyyn ja ajo-ominaisuuksiin. BMW:t ovat Suomessa erittäin yleisiä, ja ne tunnistaa helposti sulavasta muotoilustaan ja maailmankuulusta logostaan. BMW x5-vanteilla voit muuttaa autosi ulkonäköä ja erottautua massasta. Modernit ja tyylikkäät alumiinivanteet antavat BMW x5:lle sen kuuluisan viimeisen silauksen.

Vanteiden valinta BMW x5:een

Vaikka nykyaikaiset alumiinivanteet ovat tänä päivänä hyvin pitkälti saman kaltaisia, vanteita valittaessa on syytä pitää mielessä muutama asia sekä kokoon että ominaisuuksiin liittyen. Koon valinta hoituu parhaiten käyttämällä Tirendon hakutyökalua, jolla sopivan kokoisia vanteita voi hakea suoraan automallin perusteella. Koon lisäksi myös vanteiden merkin ja mallin valintaan kannattaa käyttää aikaa. Nykyaikaisia alumiinivanteita on tarjolla perinteisesti muottiin valettuna, mutta myös esimerkiksi forged-vanteet, joissa alumiini saadaan tiheämmäksi, ovat kasvattaneet suosiotaan. Vannevalmistajat tarjoavat monesti erilaisia mallistoja, jotka on suunniteltu erilaisille kuljettajille, jotka arvostavat vanteissaan erilaisia asioita. Toisille esimerkiksi suorituskyvyn maksimointi on kaiken a ja o, kun toinen haluaa selvitä mahdollisimman halvalla.

Kun autoonsa on sijoittanut suuret määrät rahaa, ei vanteidenkaan valintaa kannata hoitaa vain alta pois. Vanteiden ulkonäköön on syytä kiinnittää huomiota, sillä tyylikkäät vanteet nostavat helposti autosi yleisilmettä ja saavat ohikulkijoiden päät kääntymään. Vanteiden osalta pääset näyttämään omaa persoonallisuuttasi sekä värin että muotoilun osalta. Luotettavien merkkien vanteet ovat ominaisuuksiltaan loppujen lopuksi melko samanlaisia, joten voit huoletta valita auton alle tyylikkäimmät mahdolliset vanteet ilman huolta siitä, etteivät ne suoriutuisi ajotehtävistään. Kaikki tarjoamamme BMW x5-vanteet ovat luotettavia ja kestäviä.

Tirendon työkaluilla oikeat vanteet löytyvät helposti

Tirendolla oikean kokoisten ja tyyppisten vanteiden osto on helppoa. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön kätevän hakutyökalun, jonka avulla vanteita voi selata suoraan oman automallinsa perusteella. Syötä vain tiedot autostasi kuten merkki, malli ja vuosimalli, jolloin haemme automaattisesti juuri sinun autoosi sopivien vanteiden listan eteesi. Voit myös tarkastella kätevän 3D-mallinnuksen avulla, miltä valitut vanteet näyttävät juuri sinun automallisi alla.

Uutiskirje

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat aina uusimmat uutiset ja parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.