BMW Vanteet

Täältä löydät vanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Jos tuotteen toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä sinulle pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
Moottorityyppi:
Ajoneuvon tyyppi:

Bmw Vanteet saat kätevimmin meiltä!

Bayerische Motoren Werke, eli BMW suomeksi Baijerilaiset moottoritehtaat on kuuluisa saksalainen henkilöauto-, moottoripyörä- sekä lentokonemoottorivalmistaja, joka perustettiin vuonna 1916. BMW tunnetaan laadukkaista, tehokkaista, vähäpäästöisistä, sekä urheilullisen näköisistä autoistaan. BMW:n suosituin automalli on 3 -sarja, jota valmistetaan sedanina sekä farmarimallina sekä muina malleina, mm. 3M mallina, joka on perusmallin pohjalta tehty urheilumalli. Bmw Vanteet saat bemariisi aina meiltä osoitteesta Tirendo.fi

BMW:n valmistukseen ei ainoastaan kuulu autot niin kuin monesti luullaan, vaan myös moottoripyörät sekä lentokonemoottoreiden valmistus yhdessä Rolls-Roycen kanssa. BMW vei lentokonemoottorisuunnittelua eteenpäin kehittämällä mekaanis-hydraulisen laitteen, jonka avulla pystyttiin säätämään polttoaineenvirtausta, ahdinta, polttoaineen seossuhdetta, sytytyksen ajoitusta sekä potkurien lapojen kulmia suhteessa kaasuvivun asentoon automaattisesti. BMW on edelläkävijä tehokkaiden moottorien valmistuksessa, jonka vuoksi sen moottoripyörällä on saavutettu jopa 279km/h tuntinopeus jo vuonna 1937 Ernst Hennen toimesta.

Bmw Vanteet – laatua bemarillesi

BMW on olemassaolonsa aikana muodostunut kovimmaksi kilpailijaksi Mercedes-Benzille, joka myös on saksalainen autonvalmistaja. Poiketen muista autonvalmistajista, suurin osa BMW:n automalleista on takavetoisia. Meiltä saat jokaiseen malliin sopivat Bmw Vanteet. BMW käyttää myös erilaisia moottoreita autoissaan verrattuna muihin autonvalmistajiin, esimerkiksi muiden käyttäessä V6 moottoreita, BMW käyttää vastaavissa automalleissaan pitkittäisasennettuja kuusisylinterisiä rivimoottoreita. BMW valmistaa ja käyttää tästä huolimatta 8,- 10, sekä 12 sylinterisiä V-moottoreita.

BMW moottoripyörät

BMW Motorrad eli BMW:n moottoripyörädivisioona vastaa moottoripyörien sekä ajovarusteiden valmistuksesta. Ensimmäinen BMW moottoripyörä esiteltiin jo vuonna 1923, kyseisen moottoripyörän malli oli R32. BMW käyttää moottoripyörissään bokserimoottoreita sekä kardaanivetoa. Tänä päivänä nelisylinterisiä rivimoottorimalleja sekä kaksisylinterisiä bokserimoottorimalleja valmistetaan eniten. BMW valmistaa myös yksisylinterisiä 650-kuutioisia malleja. Vuonna 2007 BMW osti ruotsalaisen Husqvarnan moottoripyörätuotannon.

BMW:n moottoripyörät ovat tunnettuja hyvistä matkaominaisuuksistaan, niillä oli mukava ajaa pitkiä matkoja ja ne toimivat luotettavasti. Ennen BMW moottoripyörät olivat vanhempien kuskien suosiossa, mutta nyttemmin muotoilua on muutettu nuorekkaampaan suuntaan ja BMW on alkanut esitellä urheilullisempia malleja nuoremmille kuluttajille.

Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK