Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22): +35 89 424 51 605

BMW M Vanteet
Rims Selector

Merkki:
Malli:
Moottorityyppi:
Ajoneuvon tyyppi:

Bmw M Vanteet moottoriurheilua arkeen

BMW:hen on sen koko olemassolon aikana yhdistetty urheilullisuus, sen mallit ovat aina olleet virtaviivaisia ja niistä on huokunut vauhdin tunne. BMW ymmärsi tämän jo 1970-luvulla ja päätti perustaa BMW M GmbH:n vastaamaan BMW:n kilpa-autoilutoiminnasta. Kirjain ”M” tulee sanasta ”Motorsport”, joka tarkoittaa suomeksi moottoriurheilua. Bmw M Vanteet sporttisuutta antamaan arkiajoon löydät verkkokaupastamme.

Vanteet M Bemarillesi arkiajoon meiltä

BMW M yrityksen tarkoituksena oli kehittää BMW:n moottoreita. Se käytti hyödykseen kilpailuiden tuomia kokemuksia moottorin kehityksestä ja rakensi näiden kokemusten pohjalta ensimmäisen tuon ajan ”superauton” BMW M1. Kyseisessä mallissa oli 277 hevosvoimaa ja sitä valmistettiin vain 455 kappaletta. Kyseistä moottoria käytettiin myös vuosina 1984-1988 BMW M 635 CSI mallissa sekä 5-sarjan E28 -korimallisessa M5 -versiossa. Tänä päivänä käytettyä M -tekniikkaa käytetään BMW:n malleissa, joiden edessä on kirjain ”M”, kuten esimerkiksi M3. Bmw M Vanteet bemarin alle osoitteesta Tirendo.fi


x

Tirendo.fi käyttää evästeitä tarjotakseen parhaan mahdollisen sivuston käyttökokemuksen. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.

OK Lisää tietoa