ATS vanteet

Täältä löydät vanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Jos tuotteen toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä sinulle pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
Moottorityyppi:
Ajoneuvon tyyppi:

ATS-vanteet

Saksalainen ATS on valmistanut vanteita ammattitaidolla jo yli 40 vuoden ajan. ATS-vanteissa yhdistyy tyylikäs ulkomuoto ja erinomaiset ajo-ominaisuudet. ATS:n tausta moottoriurheilun parissa näkyy tänäkin päivänä yrityksen vanteissa. UNIWHEELS Grouppiin kuuluva valmistaja kehittää alati uusia ratkaisuja alumiinivanteidensa parantamiseksi. Se käyttää uusimpia alan standardeja kuten ns. flow forming teknologiaa tehdäkseen vanteistaan mahdollisimman kevyitä. Alan standardien lisäksi se käyttää omia innovaatioitaan vanteiden valmistuksessa, ja pyrkii tuottamaan mahdollisimman laadukkaita vanteita, jotka kestävät haastavissakin oloissa pitkään.

Valmistus

ATS-vanteiden valmistuksessa käytetään kaikkia alan viimeisimpiä standardeja yhdistettynä ATS:n omiin innovaatioihin. ATS:n omat innovaatiot painon vähentämisessä varmistavat, että sen vanteet ovat markkinoiden kevyimmästä päästä. Tarkat viimeistely- ja muotoiluprosessit takaavat tyylikkään lopputuloksen jokaiseen vanteeseen. Yksilölliset vanteet testataan tarkoin, ja ATS noudattaa kaikkia viranomaismääräyksiä vanteiden laaduntarkkailussa. Lisäksi se noudattaa omaa tiukkaa laaduntarkkailurutiinia, jolla varmistetaan, että jokainen tehtaalta ulos tuleva vanne on kaikkien laatukriteerien mukainen. Yhtiön itse suunnittelemat UV-kestävät pinnoitteet varmistavat, että vanteet pysyvät alkuperäisen veroisina pitkään.

Vannevalikoima

ATS on jakanut vannevalikoimansa kolmeen osaan niiden ominaisuuksien ja valmistustavan mukaan. Lippulaivamallistona toimii sen High End Performance Line, jonka valmistuksessa hyödynnetään Forging-teknologiaa. Forging-teknologian ansiosta vanteista saadaan kevyemmät ja tasapainoisemmat kuin tavanomaisista muottiin valetuista vanteista. Forged-vanteissa metalliseoksen tiheys on korkeampi, jolloin vanne on tavallista kestävämpi. Näin vanteesta voidaan tehdä ohuempi ilman, että sen kestävyys kärsii. Saksassa valmistetut High End Performance Linen renkaat viimeistellään käsin.

Toinen ATS:n mallistoista on Performance Line, joiden valmistuksessa käytetään modernia FlowForming-teknlogiaa. Teknologian avulla vanteista saadaan kevyemmät ilman, että tasapainoisuus tai ajo-ominaisuudet kärsivät. Osa vanteesta kompressoidaan teknologian avulla, jolloin tuloksena on ohuempaa metalliseosta, jonka kestävyys on huippuluokkaa. FlowForming-teknologian ansiosta auton kokonaispainosta saattaa tippua jopa 16 kiloa.

Edullisin ATS vanteiden mallisto on nimeltään Design Line. Design Linessa näkyy ATS:n yli 40 vuoden kokemus huippuvanteiden valmistuksesta. Vanteissa ei tehdä kompromisseja edullisemmasta hinnasta huolimatta, vaan mallistosta löytyy huipputyylikkäitä ja kevyitä alumiinivanteita useissa eri värisävyvaihtoehdoissa.

Tirendon työkalut

Tirendo.fi on perustamisestaan saakka halunnut tehdä renkaiden ja vanteiden ostosta mahdollisimman helppoa asiakkaille. Vanteiden ostoa helpottaa useat helppokäyttöiset työkalumme. Vanteiden etsiminen aloitetaan kätevällä haulla, jossa ilmoitetaan auton merkki ja malli sekä muut kysytyt tiedot. Tämän jälkeen Tirendo etsii tietojen perusteella juuri valittuun automalliin sopivia vanteita, ja näyttää valikoiman kätevästi yhdellä sivulla. Sivun yläosasta löytyvän kätevän 3D-mallinnuksen ansiosta vanteiden ulkonäköä voi verrata aidossa ympäristössä, automallisi alla. Auton maalipinnan voi valita oikeasta yläkulmasta, ja korin korkeutta suhteessa vanteisiin voi tarvittaessa hienosäätää nuolinäppäimillä. Sivun vasemmasta reunasta löytyy lisäksi kätevät rajaustyökalut, joilla haun voi rajoittaa esimerkiksi merkin tai tuumakoon mukaan. ATS-vanteet löydät edullisesti Tirendo.fi:stä!

Uutiskirje

Kuule ensimmäisten joukossa uusista tuotteista, erikoistarjouksista ja kampanjoista. Tilaa heti Tirendo.fi-uutiskirje ja saat
5 € alennuksen seuraavasta ostoksestasi.

Minimitilauksen arvo 150 €, voidaan käyttää vain kerran.

Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK