AEZ vanteet

Täältä löydät vanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Jos tuotteen toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä sinulle pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
Moottorityyppi:
Ajoneuvon tyyppi:

AEZ

90-luvun puolivälissä perustettu AEZ on syntymästään lähtien valmistanut korkealaatuisia vanteita tiukin laatustandardein. Laajan kapasiteetin ja vannevaraston ansiosta AEZ:n vanteita on tarjolla runsaasti Tirendon valikoimissa. AEZ:n tavoitteena on aina ollut kehittää innovatiivisia ratkaisuja, ja muuntua uusien trendien ja teknologioiden mukaisesti markkinoilla. Ison markkinaosuuden varavannemarkkinoilla omaava yhtiö kehittää vanteita mm. Audin, BMW:n ja Mercedeksen autoihin. Tarjolla on myös yleisvanteita sekä vanteita esimerkiksi katumaastureihin. Laajan valikoimansa ansiosta AEZ-vanteita on tarjolla autoon kuin autoon.

Tuotanto

AEZ tuottaa vanteitaan pääasiassa omilla tehtaillaan ympäri Saksan. Se on investoinut kymmeniä miljoonia euroja tuotantotehtaisiin, ja jatkaa uusien tuotantoratkaisujen kehittämistä aktiivisesti. AEZ käyttää alan standardimenetelmiä varmistaakseen laadukkaan ja tehokkaan alumiinivannetuotannon. Vanteet valmistetaan sulasta metalliseoksesta, joka asetetaan muottiin, jossa se jähmettyy vanteen muotoon. Tämän jälkeen muotti poistetaan, ja vannetta työstetään ja muovataan käsin. Kaikki AEZ-vanteet käyvät läpi tarkan laadunvalvontaprosessin, joka sisältää useita testejä tuotannon eri vaiheissa. AEZ Forged.Series -vanteet ovat premium-luokan alumiinivanteita, ja niiden valmistuksessa hyödynnetään AEZ:n Forging teknologiaa. Mm. CNC-työstöllä varmistetaan tyylikkäät ja tarkat viimeistelyt vanteen pintaan. Premium-luokan vanteissa metalliseos on tiheämpää ja sisältää vähemmän esimerkiksi ilmaa kuin muissa vanteissa.

Vannevalikoima

Kuten aiemmin mainittu, AEZ valmistaa sekä universaaleja vanteita, jotka sopivat useisiin automerkkeihin, että erikoisvanteita mm. BMW:n, Audin ja Mercedeksen autoihin. Yhtiöllä on tukeva jalansija varavannemarkkinoilla niin Saksassa kuin muuallakin Euroopassa. AEZ:n vannevalikoima koostuu useista eri malleista usein eri muotoiluratkaisuin ja värivaihtoehdoin varusteltuina. Tarjolla on vanteita niin klassisissa hopean eri sävyissä kuin tyylikkäissä harmaan ja mustan sävyissä. Valikoimissa on myös monivärisiä malleja, joissa yhdistyy sekä musta että hopeinen metalliväri. Yhtiö valmistaa vanteita eri hintaluokkiin, ja malleja onkin tarjolla laidasta laitaan. Kätevän 3D-mallinnus työkalumme avulla voit tarkastella suoraan vannesivun yläreunassa, miltä vanteet näyttäisivät juuri sinun automallisi alla. Syötettyäsi autosi tiedot mallia ja vuosilukua myöten, Tirendo hakee tietojen perusteella 3D-mallinnuksen automallistasi, jonka jälkeen voit kätevästi verrata eri vanteita valitsemalla ne listasta. Voit hienosäätää mallinnusta vaihtamalla auton värin vastaamaan oman autosi väriä sekä tarvittaessa liikuttamalla koria ylös tai alas.

Tirendo – vanteita ja paljon muuta

Tirendo tarjoaa laajan valikoiman auton renkaita, vanteita ja muita autoiluun liittyviä varaosia. Kätevien työkalujemme ansiosta vanteiden vertailu ja ostaminen on nopeaa ja vaivatonta. Hoidamme ”likaisen työn” puolestasi pelkästään auton tietojesi avulla – Näytämme sinulle listan juuri sinun automalliisi sopivista renkaista muutamalla klikkauksella. Näin sinun ei tarvitse huolehtia mistään muusta kuin vanteiden merkistä, mallista ja koosta. Me varmistamme, että vanteet sopivat sinun autoosi! Valikoimissamme on runsas määrä AEZ-vanteita sekä muita huippuluokan moderneja alumiinivanteita sekä teräsvanteita. Toimitamme vanteet nopeasti, 14 päivän harkinnan varaisella palautusoikeudella ja ilman toimituskuluja!

Uutiskirje

Kuule ensimmäisten joukossa uusista tuotteista, erikoistarjouksista ja kampanjoista. Tilaa heti Tirendo.fi-uutiskirje ja saat
5 € alennuksen seuraavasta ostoksestasi.

Minimitilauksen arvo 150 €, voidaan käyttää vain kerran.

Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK