Tirendon rengashaaste potkaistiin käyntiin


Viikonloppuna se viimein tapahtui! Falkenin sponsoroima Tirendon rengashaaste alkoi. Perjantaina osallistujia kiusasi rankkasade, mutta sää selkeni lauantaina, ja pystyimme ottamaan vastaan suuret määrät vierailijoita ja osallistujia ajajien leirissä rengashaasteteltalla.

Heti aluksi Falkenin varikkotiimi asetti kisaan pohja-ajan, joka säilyikin kohtuullisen pitkään. Aika oli 28,51 sekuntia, mikä oli hieno avaus ja esimerkki renkaan nopeasta vaihdosta.Uusi varikkoennätys syntyi kilpaviikonloppuna

Elokuun 19. päivän iltapäivällä monet osallistujat hätyyttelivät Falkenin ammattilaistiimin asettamaa aikaa. Vihdoin ja viimein kuitenkin tapahtui:

osallistuja, joka ei ollut edes ajatellut ottavansa haasteeseen osaa veti pohja-ajaksi 24,41 sekuntia ja on tällä hetkellä 1. sijalla miesten tuloksissa.

Tässä yleiskatsaus tuloksiin:
Ammattilaiset: 00.28,51 minuuttia
Naiset: 01.05,31 minuuttia
Miehet: 00.24,41 minuuttia

Voit osallistua ensi kerralla!

Seuraava mahdollisuus on kilpaviikonloppuna, joka pidetään syyskuun 22. - 24. Tee näin: Rekisteröidy nyt osoitteessa  ja voita toinen kahdesta 15x2 -lipusta VLN-kilpailuun.

Vieraile luonamme ajajien leirissä, paikalla nro 6 ja osallistu itse. Se rengasguru, jolla on nopein aika, voittaa kaksi vapaavalintaista rengassettiä Falkenin mallistosta: yhden talvirengassetin ja yhden kesärengassetin.

Sijat 2. - 10. saavat myös upeita palkintoja ja varmasti unohtumattoman kisakokemuksen.

Syyskuussa mukaan otetaan Tirendon rengashaaste APP , mikä antaa mahdollisuuden osallistua kilpaan kotoa käsin. Siinäkin on mainioita palkintoja voittajille.

Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
^