Rengas-vannepaketit

Täältä löydät vanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Jos tuotteen toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä sinulle pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
Moottorityyppi:
Ajoneuvon tyyppi:

Rengas-vannepaketit

Renkaat ja vanteet ostetaan monesti erikseen, mutta Tirendon avulla voit yhdistää ostokset kätevästi yhteen pakettiin. Emme myy valmiita rengas-vannepaketteja, vaan meillä pääset itse valitsemaan ensin sopivat vanteet ja sen jälkeen sopivat renkaat. Laadukkaat alumiinivanteet yhdistettynä joihinkin valikoimamme tuhansista rengasmalleista muuttavat autosi yleisilmeen ja ajettavuuden kertaheitolla!

Työkalujemme avulla varmistat sopivuuden autoosi

Jotta sinun ei tarvitsisi arvuutella, mitkä vanteet ja renkaat sopivat autoosi, tarjoamme työkalun, jonka avulla näet juuri sinun autoosi sopivat vanteet ja renkaat yhdeltä sivulta. Aloita haku valitsemalla autosi merkki, malli sekä tyyppi ja moottorintyyppi. Tietojen perusteella järjestelmämme etsii antamiesi tietojen perusteella listan autoosi sopivista vanteista. Voit rajata listaa entisestään esimerkiksi merkin ja vannekoon perusteella. Vanteiden valinta on tehty helpoksi kuvatyökalulla, josta näet, miltä valitut vanteet näyttävät sinun autosi alla. Oikeasta yläkulmasta voit valita autosi värin, ja nuolinäppäimillä voit siirtää auton koria alas- tai ylöspäin sovittaaksesi vanteet sopivaan kohtaan. Työkalun ansiosta sinun ei tarvitse arvuutella, miltä esimerkiksi mustat vanteet näyttäisivät autossasi, vaan voit tehdä ostopäätöksen nähtyäsi lopputuloksen jo valmiiksi.

Valittuasi sopivat vanteet ulkonäön, viimeistelyn, ominaisuuksien ja koon perusteella on aika valita vanteisiin sopivat renkaat. Etsit sitten talvi- tai kesärenkaita, tarjoamme satoja erilaisia rengasmalleja, joista voit valita itsellesi mieluisat renkaat. Pyrimme tarjoamaan renkaiden tuotesivuilla tietoa renkaiden ominaisuuksista ja muita renkaisiin liittyviä tietoja. Haluamme varmistaa, että renkaat varmasti sopivat aiemmin valitsemiisi vanteisiin, joten sinulle näytettävät tulokset on automaattisesti rajattu oikean vannekoon perusteella. Näet siis vain renkaita, jotka sopivat valitsemiisi vanteisiin. Näin voit huoletta selata rengasvalikoimaa, ja päättää, mitkä renkaat haluat ostaa huolehtimatta, sopiiko renkaat ja vanteet yhteen keskenään. Valikoimamme on rakennettu asiakas keskipisteessä, joten tarjolla on laadukkaita renkaita parhailta rengasvalmistajilta erilaisissa hintaluokissa ja erilaisin ominaisuuksin varusteltuina.

Opi hienosäätämään hakutuloksia

Tarjoamme vaativammille asiakkaille lisätyökaluja, joilla renkaiden ja vanteiden hakutuloksia voi rajata mieltymysten ja tarpeiden mukaan tehokkaasti. Helppokäyttöiset rajaustyökalut löytyvät sivuston vasemmasta reunasta. Valittavana vanteiden kohdalla on rajaukset merkin, värin ja koon mukaan. Merkkilistasta näet kaikki autoosi saatavilla olevat vannemerkit ja voit halutessasi rajata hakutulokset tiettyihin suosikkimerkkeihisi tai vaikka vain yhteen merkkiin. Värivaihtoehdoista näet heti kaikki värit, joissa vanteita on saatavilla, ja voit valita, että näytämme vain esimerkiksi hopeisia vanteita. Kenties käytännöllisin rajaustyökalu on koon rajaustyökalu – Sen avulla voit rajata hakutulokset vain tietyn kokoisiin vannevaihtoehtoihin. Jos esimerkiksi tiedät etsiväsi 18 tuuman vanteita, voit valita kooksi 18, eikä sinun tarvitse käyttää turhaa aikaa muun kokoisten vanteiden läpikäymiseen.

Tirendossa vertailu on helppoa

Haluamme tarjota mahdollisimman helpon, selkeän ja puolueettoman ostokokemuksen, joten valitessasi renkaita ja vanteita näytämme kaikki sopivat saatavilla olevat vanteet, jotta voit itse vertailla vanteita rauhassa ilman, että kukaan yrittää myydä sinulle tiettyjä vanteita. Näin voit itse valita vanteet täysin omien mieltymystesi mukaan.

Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK