Pirelli

Pirelli Angel GT Renkaat

Alkaen199,93 €per rengas
Löydä

Angel GT

täältä!

Pirelli Angel GT – moottoripyöräilijöille, jotka vaativat pitoa ja tasapainoa pitkän matkan ajeluunsa

Pirelli Angel GT:t tuovat taatun Pirelli-laadun pitkän matkan moottoripyöräilyyn. Ne ovat hyvä valinta motoristeille, jotka kulkevat pitkää matkaa laukut pyörän sivuilla ja matkustaja selän takana. Pirellin renkaat tuovat sporttisuuden tunnun nyt myös matkan tekoon. Angel GT:t pitävät hyvin kelissä kuin kelissä taaten turvallisen matkanteon sekä kuskille että matkustajalle. Pirellin suorituskyvyllä ja hyvällä kestävyydellä varustetut renkaat sopivat erinomaisesti Suomen vaihteleviin tie- ja keliolosuhteisiin.

Pirelli Angel GT - moottoripyörän renkaat pitävät hyvin käänteissä niin kuivalla kuin märälläkin kelillä. Etenkin märällä ne tarjoavat suorastaan hämmästyttävää pitoa isoille moottoripyörille. Renkaiden kyyti on tasainen ja sporttinen. Sporttisuus tulee esille etenkin käännöksissä, sillä renkaat reagoivat hyvin käännöksiin ottaen tiukan otteen tiestä ja pitäen pyörän tiukasti maanpinnalla. Pitkän eliniän omaavat renkaat eivät kulu nopeasti vaihtelevissakaan tieolosuhteissa.

Angel GT:t sopivat erityisen hyvin sinulle, joka vaadit matkapyöräilyyn turvallisuutta, pitoa, tasaista kyytiä sekä Pirellin tuttua sporttisuutta. Suomen keleihin ja tieolosuhteisiin renkaat ovat järkivalinta; saat pitoa kelissä kuin kelissä ja pitkän eliniän ansiosta säästät selvää rahaa.

Tirendo.fi:stä löydät Pirelli Angel GT:t edulliseen hintaan. Lisäksi nautit ilmaisesta ja nopeasta toimituksesta, joten pääset nauttimaan tasaisesta ajosta nopeammin ja rikkomatta kukkaroasi. Lisäksi 14 päivän harkinnan varaisella palautusoikeudella voit varmistua, että Pirellin Angel GT:t ovat juuri sinulle oikea valinta!

  • Vakaa ja mukava
  • Tilaa helposti ja kätevästi ilmaisella toimituksella
  • Valitse rengaskokosi ja säästä heti!
Maksuton toimitus*
3 - 5 arkipäivän toimitusaika**
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa
*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
**Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.

Uutiskirje

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat aina uusimmat uutiset ja parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.