Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22): +35 89 424 51 605

Mitas E07 Renkaat

Löydä

E07

täältä!

Mitas E07 – maastoon tai asfaltille

Mitas E07 on täydellinen vaihtoehto niille motoristeille, joiden matka-ajo menee puoliksi asfaltilla ja puoliksi metsäteillä. Renkaan erinomaiset ajo-ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa niin kovalla kuin pehmeällä alustalla, tehden seikkailuajosta turvallisen ja kokemuksesta mieleenpainuvan.

E07 on saanut erinomaisia arvosteluita ajajiltaan, jotkut jopa väittävät sen olevan tämänhetkisten markkinoiden paras 50/50 rengas mitä rahalla saa, johtuen sen erinomaisista ajo-ominaisuuksista sekä kestävyydestä. Löydät tämän laadukkaan moottoripyörän renkaan osoitteesta Tirendo.fi

Seikkailurenkaiden eliittiä

Mitas E07 renkaan pintakuvion moderni lohkotyyppi tarjoaa erinomaista suorituskykyä enduro ajoon. Alustaan pureutuvat lohkot antavat erinomaista pitoa oli alla sitten mutaa, upottava metsäpolku tai upouusi asfaltti. Kovettunut, kuiva sekä pölyinen, kivinen tai sora-alusta ei ole sekään minkäänlainen ongelma. Rengas suoriutuu erinomaisesti myös vähemmän vaativalla alustalla. Tämän rengas sopii erinomaisesti kuskeille, jotka asettavat kestävyyden etusijalle rengasvalintoja tehdessään.

 • Vakaata ja mukavaa ajoa
 • Tilaaminen on helppoa ja kätevää ilmaisella kuljetuksella
 • Valitse rengaskokosi ja säästä hinnoissa!
 • Ilmainen toimitus
  Haluamme tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa, siksi kaikki tilaukset lähetetään ilmaiseksi.**
 • 14 päivän harkinnanvarainen palautuskäytäntö
  Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, lähetä se maksutta takaisin 14 päivän sisällä.
 • Suoraan ovellesi
  Toimitamme renkaasi ilmaiseksi suoraan kotiisi 2 - 5 arkipäivän kuluessa valmiina asennettavaksi.**
x

Tirendo.fi käyttää evästeitä tarjotakseen parhaan mahdollisen sivuston käyttökokemuksen. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.

OK Lisää tietoa