Metzeler

Metzeler Tourance Renkaat

Alkaen136,31 €per rengas
Löydä

Tourance

täältä!

Metzeler Tourance – isoon katuenduroosi

Metzeler Tourance on “Dual Purpose” -rengas Metzeleriltä, joka on suunniteltu käytettäväksi eurooppalaisissa moottoripyörämerkeissä ja malleissa, jotka on isoja katuajoon suunniteltuja enduropyöriä. Parannellun runkonsa ansiosta renkaalla on nyt aikaisempaa helpompaa ajaa suoraa linjaa lujaa ajettaessa, sen pehmeä pyöriminen tekee pitkän matkan ajosta miellyttävää.

Se tarjoaa erinomaista polttoainetehokkuutta kadulla sekä teillä, joita ei katuvalot valaise, kaikki uuden kumiseoksen ansiota. Mahtava pito sekä käsiteltävyys tekee ajamisesta helppoa ja turvallista kaikissa sääolosuhteissa. Löydät tämän moottoripyörän renkaan osoitteesta Tirendo.fi

Mahtavia ominaisuuksia

Metzeler Tourance renkaassa on käytetty muun muuassa innovatiivistä vyörakennetta. Siinä on yksi kerros teräsköysiä, jotka on aseteltu säteittäin renkaan rungon ympärille 0-kulmaan. Se on Metzelerin patentoitu High Performance -teknologia sekä etu- että takarenkaille. Teräksellä on suurempi jäykkyys tekstiiliin verrattuna, jonka ansiosta renkaan paino on saatu tiputettua. Renkaan teräsvyö vähentää renkaan muodonmuutosta, jota keskipakoisvoima aiheuttaa tehden renkaasta stabiilin suurissa nopeuksissa.

  • Vakaa ja mukava
  • Tilaa helposti ja kätevästi ilmaisella toimituksella
  • Valitse rengaskokosi ja säästä heti!
Maksuton toimitus*
3 - 5 arkipäivän toimitusaika**
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa
*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
**Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.

Uutiskirje

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat aina uusimmat uutiset ja parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.