Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22): +35 89 424 51 605

Metzeler Roadtec 01 Renkaat

Löydä

Roadtec 01

täältä!

Metzeler Roadtec 01 – kestävyyttä ja märkäpitoa

Metzeler Roadtec 01 on Metzelerin uusimpia sport touring -luokan renkaita, joka on suunniteltu kestämään kilometrejä sekä antamaan ennennäkemätöntä märkäpitoa. Rengas tarjoaa kuskilleen fantastista pitoa oli ajoalusta sitten märkä, kuiva tai kulunut. Saat tämänkin laaturenkaan osoitteesta Tirendo.fi

Renkaan parhaimpia puolia ovat sen ajonaikainen vakaus lujaa ajettaessa sekä hiljaa ajettaessa kuormattuna. Se on yksi luokkansa kestävimmistä rengasmalleista. Rengas on Roadtec Z8 Interact -mallin seuraaja, jossa kaikki on toteutettu uudella tavalla. Renkaassa käytetyt materiaalit, profiilit, seokset sekä pintakuvio ovat kaikki uudenlaisen ajattelun tuotteita.

Paljon uusia ominaisuuksia

Metzeler Roadtec 01 renkaan parhaita ominaisuuksia ovat muun muuassa sen parantunut pito märällä sekä huonokuntoisilla alustoilla, aikaisempaa parempi kulutuskestävyys, käyttömahdollisuudet erilaisissa moottoripyörissä, täysin uudenlainen pintakuvio, jossa on pyörimissuunnan vastaisia muotoja, jotka lisäävät pitoa liukkailla alustoilla sekä äärimmäisissä ajotilanteissa.

 • Vakaata ja mukavaa ajoa
 • Tilaaminen on helppoa ja kätevää ilmaisella kuljetuksella
 • Valitse rengaskokosi ja säästä hinnoissa!
 • Ilmainen toimitus
  Haluamme tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa, siksi kaikki tilaukset lähetetään ilmaiseksi.**
 • 14 päivän harkinnanvarainen palautuskäytäntö
  Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, lähetä se maksutta takaisin 14 päivän sisällä.
 • Suoraan ovellesi
  Toimitamme renkaasi ilmaiseksi suoraan kotiisi 2 - 5 arkipäivän kuluessa valmiina asennettavaksi.**
x

Tirendo.fi käyttää evästeitä tarjotakseen parhaan mahdollisen sivuston käyttökokemuksen. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.

OK Lisää tietoa