Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22):
+35 89 424 51 605

Ominaisuudet


Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.

(1) Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.


BKT Maatalous Renkaat

BKT:n valikoimista löydät renkaat jokaiseen tilanteeseen

Balkrishna Industries (BKT) on intialainen maatalousrenkaisiin erikoistunut renkaiden valmistaja, joka on luonut laadukkaita renkaita jo vuodesta 1987. Se valmistaa renkaita moniin tarkoituksiin erikoistuen erilaisiin off-road sovelluksiin. Suomessa se tunnetaan parhaiten nimenomaan traktoreiden renkaistaan, joita se myy Suomeen. Maataloudessa pitoa tarvitaan kelissä kuin kelissä, ja jokainen säästetty sekunti voi olla tärkeä. Maatilalla ei ole varaa siihen, että traktori jää kiinni sohjoon maastossa tai että pito ei riitä vetämään työkonetta eteenpäin. Onkin siis erityisen tärkeää panostaa laadukkaisiin ja pitäviin renkaisiin. BKT renkaat ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia ja tarjoavat hyvää pitoa sekä luotettavaa suorituskykyä.

Traktorin renkaiden lisäksi BKT valmistaa renkaita moniin muihinkin maatalousajoneuvoihin ja työajoneuvoihin. Sen renkaita voi löytää esimerkiksi myös ruohonleikkureiden, kunnallisliikenneajoneuvojen sekä muiden maastoajoneuvojen alta. Balkrishna Industriesin renkaat toimivat myös Monster Jam -tapahtuman monsteriautojen renkaina ainakin vuoteen 2018 asti. Yritys tarjoaa erilaisia renkaita eri käyttötarkoituksiin, mutta osa renkaista soveltuu käytettäväksi myös moniin eri ajoneuvoihin. Samat renkaat toimivat usein esimerkiksi yhtä hyvin sekä ruohonleikkureissa että pienoistraktoreissa. Oikeiden renkaiden valitsemiseksi on syytä tutustua huolella kulkuneuvon vaatimuksiin ja käyttötarkoituksiin. Oikean rengastyypin ja -koon selvitettyäsi kannattaa tutustua tarkoin BKT:n renkaisiin, jotka ovat alan huippuluokkaa.

BKT tavoittelee paikkaa off-road-ajoneuvojen renkaiden markkinajohtajana, joten se tarjoaa ison valikoiman erilaisia renkaita, joiden käyttötarkoitukset ovat erilaisia. Etsit sitten renkaita, jotka soveltuvat myös maantiellä ajoon tai renkaita, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen pidon vaikeimmissakin olosuhteissa, Balkrishna Industriesin rengasvalikoimista löydät etsimäsi. Tarjolla on erilaisin pinnoin varustettuja renkaita kymmenissä eri koissa, jotta löydät varmasti juuri omaan käyttötarkoitukseen sopivat renkaat. Ennen kuin valitset renkaat kannattaa ajoneuvon ohjekirjaan tutustua huolella ja selvittää, minkä kokoiset ja tyyppiset renkaat sopivat kulkupeliin parhaiten. Sivustomme rajaustyökalun avulla rajaat vaihtoehdot helposti esimerkiksi koon ja rengastyypin mukaan. Jäljelle jääviin vaihtoehtoihin kannattaa tutustua tarkoin, sillä BKT tarjoaa renkaita usein erilaisin pinnoin, ja oikean valinnan tekemiseen vaaditaan käyttötarkoituksen tuntemista. Puhtaasti off-road-käyttöön suunnitellut renkaat tapaavat kulua maanteillä nopeammin, kun maanteille soveltuvat renkaat taas eivät välttämättä pidä kaikkein vaativimmissa olosuhteissa yhtä hyvin. Minkälaisia renkaita ikinä etsitkään maatalousajoneuvoosi, BKT:n valikoimista löydät varmasti sopivan vaihtoehdon.

Miksi BKT:n renkaat kannattaa tilata Tirendolta?

Tirendo tarjoaa kattavan valikoiman renkaita maailman parhailta valmistajilta satoihin eri käyttötarkoituksiin. Edustettuna on renkaita autoihin, moottoripyöriin, SUV:eihin sekä tietenkin maatalouskulkuneuvoihin. Iso valikoima BKT:n renkaita, maailmanluokan asiakaspalvelu, ilmaiset toimitukset sekä 14 päivän harkinnan varainen palautusoikeus varmistavat, että ostokokemuksesi on paras mahdollinen. Selkeän verkkokauppamme ansiosta renkaiden selaaminen ja vertailu on helpompaa ja nopeampaa kuin kivijalkamyymälöissä. Takaamme edulliset hinnat ja hyvän ostokokemuksen valitsemalla valikoimiimme laadukkaimpia renkaita alan rautaisilta ammattilaisilta.


x
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK