Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22): +35 89 424 51 605

Vredestein Sportrac 5 Renkaat

Löydä

Sportrac 5

täältä!

Vredestein SPORTRAC 5 – urheilulliseen kesään

Vredestein SPORTRAC 5 on stabiili sekä kestävä kesärengasmalli hollantilaiselta Vredestein rengasvalmistajalta. Se on äärimmäisen hiljainen sekä mukava ajettava Giugiaron kanssa yhteistyössä valmistettu rengas, jonka parhaita ominaisuuksia ovat sen vakaus ajettaessa sekä urheilulliset ominaisuudet, jotka tulevat ilmi auton käsiteltävyydestä märillä sekä kuivilla tienpinnoilla. Renkaan viimeistely on tehty siten, että rengas antaa auton alle asennettuna autolle urheilullisen ulkonäön.

Äärimmäisen hiljainen sekä mukava ajettava

Vredestein SPORTRAC 5 renkaan tasainen pintapaine matalalla ilmasuhteella yhdistettynä renkaan epäsymmetristen pääurien kanssa tarjoaa optimaalista pitoa sekä lyhyitä jarrutusmatkoja. Pienemmät urat renkaan kulutuspinnan keskiosassa ja sen optimoitu urasyvyys tekevät renkaasta myös todella energiatehokkaan.

Kaiken tämän lisäksi rengas kuluu vielä täydellisen tasaisesti tehden siitä pitkäikäisen. Pienen rengasmetelinsä lisäksi renkaan edistykselliset leveät pintakuviot ja pituussuuntaiset urat tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon luokassaan. Tämän mallin löydät valikoimastamme osoitteesta Tirendo.fi

 • Vakaata ja mukavaa ajoa
 • Tilaaminen on helppoa ja kätevää ilmaisella kuljetuksella
 • Valitse rengaskokosi ja säästä hinnoissa!
 • Ilmainen toimitus
  Haluamme tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa, siksi kaikki tilaukset lähetetään ilmaiseksi.**
 • 14 päivän harkinnanvarainen palautuskäytäntö
  Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, lähetä se maksutta takaisin 14 päivän sisällä.
 • Suoraan ovellesi
  Toimitamme renkaasi ilmaiseksi suoraan kotiisi 2 - 5 arkipäivän kuluessa valmiina asennettavaksi.**
x

Tirendo.fi käyttää evästeitä tarjotakseen parhaan mahdollisen sivuston käyttökokemuksen. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.

OK Lisää tietoa