Toyo

Toyo Proxes T1-R Renkaat

Löydä

Proxes T1-R

täältä!

Toyo Proxes T1-R – urheilullisuutta ja suorituskykyä

Toyo Proxes T1-R -renkaat ovat urheilusedaneihin ja -coupeihin suunnitellut kesärenkaat. Renkaiden urheilulliset ominaisuudet takaavat mukavan ajotuntuman ja ajettavuuden. Lisäksi renkaat tarjoavat hyvän pidon kuivalla sekä märällä. Renkaiden hyvä ohjattavuus ja ajotuntuma säilyy märälläkin kelillä hyvin, joten renkaat ovat oiva valinta Suomen sateisiin kesiin.

Renkaat hyödyntävät monipuolisesti modernia rengasosaamista renkaan eri osa-alueilla. Renkaan vahvistettu seos varmistaa pidon sekä märällä että kuivalla kelillä. Renkaan tasapainoisen kuvioinnin ansiosta pyörimisvastus on pieni ja rengasmelukin pysyy aisoissa. V-malliset pääurat puolestaan poistavat tehokkaasti vettä tarjoten turvallisemman kyydin märissä kaarteissa sekä vähentäen tehokkaasti vesiliirron riskiä. Kovempaa seosta olevat ulkoreunat varmistavat tarkat ja terävät käännökset kuivalla vähentäen samalla epätasaista kulumista ja huolehtien, että renkaiden ajettavuus pysyy hyvänä koko renkaiden eliniän ajan.

-kesärenkaat sopivat kuljettajille, jotka hakevat autoonsa lisää sporttisuutta, uhraamatta kuitenkaan käytännöllisyyttä. Ne sopivat myös urheilusedanien ja -coupeiden omistajille, jotka haluavat viimeistellä autonsa urheilullisuuden ja suorituskyvyn urheilurenkailla. Turvallisuus- ja pito-ominaisuuksiensa ansiosta Toyon renkaat sopivat niin aloitteleville kuin kokeneimmillekin kuljettajille – turvallisuusominaisuuksista hyötyvät kaikki.

Tirendo.fi tarjoaa erinomaisen valikoiman renkaita suomalaisille asiakkailleen. Nämäkin Toyon kesärenkaat löydät edulliseen hintaan ilmaisella toimituksella ja 14 päivän palautusoikeudella. On valintasi sitten Toyo Proxes T1-R -renkaat tai jotkin muut valikoimamme renkaista, toivotamme sinulle turvallisia ajokilometrejä!

  • Vakaa ja mukava
  • Tilaa helposti ja kätevästi ilmaisella toimituksella
  • Valitse rengaskokosi ja säästä heti!
Maksuton toimitus!*
3 - 5 arkipäivän toimitusaika**
30 päivän palautusoikeus
Yli 500 asennuskumppania Suomessa
*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
**Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.

Uutiskirje

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat aina uusimmat uutiset ja parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.