Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22):
+35 89 424 51 605
Ominaisuudet


Näytä kaikki renkaat valitussa koossa
39,30 €
Ilmainen toimitus*
3 - 5 arkipäivän toimitusaika**
saatavilla
Sivu 1 alkaen 16
*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
**Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.

Kleber Auto Talvirenkaat Renkaat

Kleber talvirenkaat tietävät miten talven kanssa mennään, kylmää kyytiä on tiedossa, mutta nämä renkaat vievät kunnolla ja ottavat kovastakin jäästä kunnon otteen ilman että tarvitsee suuntaa sen kummemmin hakea. Suorat menevät selkeällä otteella ja kurvit sekä kaarteet hienosti kuin ballerinat lavalla. Siinä on naapurissakin ihmettelemistä, että miten on hyvät Kleber renkaat halvalla saatu ja kunnon kyytiä tulee harva se päivä. Kleber renkaissa kaikuu Ranskalainen osaaminen ja kulttuuriset perinteet. Kleber on nykyään osa ranskalaista Michelin konsernia ja hyvähän siinä joukossa on missä voittajat kokoontuvat ja missä Euroopankin tärkeimmät asiat tapahtuvat. Ranska onkin osa ydintä ja aina siellä missä tapahtuu, ilman että sen kummemmin tullaan esille. Yhdessä maailman monien muiden huippumerkkien kanssa Kleber renkaat tulevat rohkeasti esille myös Tirendo Renkaan valikoimissa koko Euroopan autoilijoiden iloksi. Tästä ei tarjoukset parane, ei ainakaan halvalla, pikkurahasta nyt puhumattakaan.

Komeat Kleber talvirenkaat osuvat sinne missä lunta tulee ja pakkanenkin paukkuu

Tirendo Rengas myy ketterät Kleber talvirenkaat tottuneella otteella pohjoisenkin Euroopan vaativiin paikkoihin. Tuskin on sellaista keliä nähty josta Kleber renkaat olisivat mitenkään pahoillaan. Näin on hyvät renkaat pantu paikoilleen ja tilaukset toimivat kunnolla kaudesta toiseen. Ranskan Kleber rengasmerkin maskottikoira juontaa juurensa pitkälle viime vuosituhannen puolelle ja tästä koirasta onkin tullut jopa Laika-koiran kaltainen symboli jonka yhä useammat ihmiset liittävät tämän rengasmerkin maailmaan ja hienoihin maisemiin. Kleber-koira näyttää tietä ja tuo renkaille kasvot sekä karheankin tuntuman.

Nämäkin Kleber talvirenkaat tietävät mitä lupaavat ja kestävät kovaakin menoa alpeilta aina aavasaksaankin saakka

  • Krisalp HP2 kitkarenkaat jotka laittavat varmasti kylmänkin kyydin paremmaksi kuin monet muut tavalliset talvirenkaat
  • Transalp 2 kitkarenkaat jotka tuovat tukevaa otetta kovaakin pakkaseen aina alkumetreiltä jopa perille saakka
  • Kisalp HP3 kovaan pakkaseen ja vaikeisiinkin paikkoihin, sinne missä talvi paukkuu leutoja kelejä enemmän

Ostakaa nyt epäröimättä Tirendo Rengas kaupasta uudet Kleber talvirenkaat vaikka vain varmuuden varalle. Eihän sitä koskaan tiedä minkälainen talvi on tulossa, mutta näissä talvirenkaissa on kunnolla valinnan varaa, isoihin autoihin isompivanteiset, urheiluautoihin leveät ja rohkeat sekä tavallisiin arkisiin ajeluihin kapeat ja paksut arkirenkaat joilla hoituu kapeat kujat siinä missä maanteilläkin meneminen kesät talvet.

Näin helppoa voisi tuskin ostaminen olla, mutta on kuitenkin, ja paremmaksi menee päivä toisensa perään. Tästä on hyvä ottaa opiksi kun Tirendo.fi on laittanut renkaat hienosti kunkin oman kategoriansa mukaan kaltaistensa joukkoon. Näin on vertaileminenkin helppoa ja jokaiselle autoilijalle aina Sisiliasta Sipooseen löytyy varmasti omanlaisensa josta valita.


Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK