Semperit

Semperit Speed-Life Renkaat

Alkaen80,60 €per rengas
Löydä

Speed-Life

täältä!

Semperit Speed-Life renkaat edullisesti

Dunlop Semperit Speed-Life renkaat ovat laadukkaat ja turvalliset kesärenkaat, jotka tarjoavat loistavat ajo-ominaisuudet kaikkiin kesän vaihteleviin olosuhteisiin. Renkailla saavutetaan erinomainen jarrutuspito ja lyhyt jarrutusmatka märällä tiellä. Renkaan suunnittelussa on tähdätty siihen, että rengas olisi optimaalinen ajettava kuivalla tiellä, tarjoten ensiluokkaisen ajotuntuman niin kaarteissa kuin kiihdytyksissä. Myös vierintävastuksen alentamisen eteen on tehty paljon töitä, ja tuloksena onkin erinomaisesti rullaava rengas, jonka avulla saavutetaan säästöjä polttoainekustannuksissa. Renkaan jarrutuspito märällä tiellä saadaan aikaan tehokkaalla veden poistamisella renkaan ja tien välistä. Renkaasta löytyy optimaalisesti muotoillut urat, joiden kautta vesi pystyy virtaamaan nopeasti renkaan ja tien pinnan välistä. Näin jarrutuspito saadaan pidettyä hyvänä ja samalla myös vesiliirtoon joutumista pystytään välttämään.

Laadukas Dunlop Semperit Speed-Life kesärengas

Dunlop Semperit Speed-Life renkaat tarjoavat ensiluokkaisen ajonautinnon kuivalla tiellä ajettaessa. Renkaan keskiosasta löytyy tukeva ja jatkuva jäykkyyttä lisäävä harjanne. Sen avulla renkaan rakenne pysyy paremmin kasassa. Tämä johtaa parantuneeseen ohjausvasteeseen niin matalassa vauhdissa kuin myös moottoritiellä ajettaessa. Renkaan valmistukseen on käytetty täysin uudentyyppistä kumisekoitetta. Tähän uuteen kumisekoitteeseen on lisätty silikonia, jonka avulla renkaan kestävyyttä on saatu parannettua. Samalla kumiseoksen sisäinen rakenne auttaa myös pienentämään renkaan vierintävastusta. Tämä tietysti johtaa säästöihin polttoainekustannuksissa. Samalla myös renkaat kestävät pidempään, ja sinun tarvitsee vaihtaa renkaat autoosi entistä harvemmin. Tilaa siis Dunlop Semperit Speed-Life renkaat autoosi jo tänään osoitteesta Tirendo.fi, niin pääset nauttimaan tuhansista huolettomista kilometreistä.

  • Vakaa ja mukava
  • Tilaa helposti ja kätevästi ilmaisella toimituksella
  • Valitse rengaskokosi ja säästä heti!
Maksuton toimitus*
3 - 5 arkipäivän toimitusaika**
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa
*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
**Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.

Uutiskirje

Kuule ensimmäisten joukossa uusista tuotteista, erikoistarjouksista ja kampanjoista. Tilaa heti Tirendo.fi-uutiskirje ja saat
5 € alennuksen seuraavasta ostoksestasi.

Minimitilauksen arvo 150 €, voidaan käyttää vain kerran.

Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK