Sava

Sava Intensa HP Renkaat

Alkaen69,49 €per rengas
Löydä

Intensa HP

täältä!

Sava Intensa HP – kun vaadit vähän enemmän

Sava Intensa HP on tehokas kesärengas, joka tekee märillä teillä ajamisestasi aikaisempaa miellyttävämpää. Se on suunniteltu kuljettajille, jotka vaativat renkailtaan normaalia enemmän suorituskykyä.

Rengas on suunniteltu siten, että se suoriutuu erinomaisesti polttoainekustannusten pitämisestä pieninä sekä kilometrien tuomasta kulutuksesta. Rengas antaa sinulle erinomaista suorituskykyä vielä paremmalla hinnalla. Löydät tämän renkaan monessa eri koossa osoitteessa Tirendo.fi

Huikeita ominaisuuksia

Sava Intensa HP renkaan ehdottomasti parhaimpia ominaisuuksia ovat sen erinomainen jarrutusteho märällä tienpinnalla, mainio käsiteltävyys märillä sekä kuivilla tienpinnoilla, polttoainetehokkuus sekä hyvä kilometritulos.

Renkaan ainutlaatuinen silikaattiseos tekee pidosta hyvän sekä jarrutusmatkoista lyhyempiä sateen kastamilla teillä sekä auringon paahtamalla asfaltilla. Kulutuspinnassa olevat särmikkäät reunat parantavat tiekosketusta. Optimoidun pintakuvionsa ansiosta rengas pysyy tiessä kiinni kuin liimattu tehden käsiteltävyydestä hyvän. Kevyen painonsa ansiosta vierintävastus on pieni, joka tehostaa ajoneuvon liikkumista pitäen polttoainelaskun pienenä.

  • Vakaa ja mukava
  • Tilaa helposti ja kätevästi ilmaisella toimituksella
  • Valitse rengaskokosi ja säästä heti!
Maksuton toimitus*
3 - 5 arkipäivän toimitusaika**
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa
*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
**Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.

Uutiskirje

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat aina uusimmat uutiset ja parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi.