Asiakastuki (Ma–Pe: 7–22): +35 89 424 51 605

Sava Eskimo STUD Renkaat

Löydä

Eskimo STUD

täältä!

Sava Eskimo STUD – kohtuuhintainen vaihtoehto

Sava Eskimo STUD on edullinen vaihtoehto pohjoisen äärimmäisiin talviolosuhteisiin. Sen kuusikulmaiset nastat sekä tiehen iskeytyvät lamellit ja mahtavan pidon tarjoava silikaattiseos pitävät huolen siitä, että autosi hallinta jäisellä, lumisellä tai märällä tienpinnalla on vaivatonta. Renkaan parhaisiin ominaisuuksiin kuuluu sen loistava käsiteltävyys sekä vetokyky talvella, erinomainen jarrutusteho lumisella sekä jäisellä tienpinnalla, entistä parempi ajonautinto sekä hyvä taloudellisuus. Saat tämän kohtuuhintaisen talvirenkaan kätevästi osoitteesta Tirendo.fi

Hyvä käsiteltävyys sekä vetokyky autollesi talveksi

Ajoneuvon hallinta petollisilla talven muokkaamilla teillä on hankalaa. Sava Eskimo STUD renkaiden kuusikulmaiset nastat antavat siihen erinomaisen hallittavuuden sekä vetokyvyn jäälle. Sen lumeen pureutuvat lamellit tekevät auton hallinnasta helpompaa. Tämän lisäksi sen silikaattiseos sekä veden virtausta suuntaava pintakuvio estää sohjoliirtoa ja vesiliirtoa yllättämästä. Rengas on muotoiltu siten, että suurempi osa kumipinnasta ottaa kiinni tienpintaan, joka maksimoi jarrutustehon.

 • Vakaata ja mukavaa ajoa
 • Tilaaminen on helppoa ja kätevää ilmaisella kuljetuksella
 • Valitse rengaskokosi ja säästä hinnoissa!
 • Ilmainen toimitus
  Haluamme tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa, siksi kaikki tilaukset lähetetään ilmaiseksi.**
 • 14 päivän harkinnanvarainen palautuskäytäntö
  Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, lähetä se maksutta takaisin 14 päivän sisällä.
 • Suoraan ovellesi
  Toimitamme renkaasi ilmaiseksi suoraan kotiisi 2 - 5 arkipäivän kuluessa valmiina asennettavaksi.**
x

Tirendo.fi käyttää evästeitä tarjotakseen parhaan mahdollisen sivuston käyttökokemuksen. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.

OK Lisää tietoa